fredag den 18. juli 2014

Postkort fra ferielandet, del III

Åhhhh hvor har ferien været skøn! Tre uger der er fløjet afsted fyldt med gode ting og sager:

Vi lagde ud med at fejre mine forældres sølvbryllup i det Sønderjyske. Om aftenen kørte vi videre til Blåvand hvor vi havde lejet et skønt sommerhus ca 300 m fra vandet. Herfra tog vi et smut til Legoland, så skallingen, ar ved stranden, mere ved stranden og endnu mere ved stranden.  Børnene brugte store dele af ugen på at finde hinanden - samtidig med vi også havde besøg af pigernes Opa og farmor. 
Storemusens møde med æ hav
Fra Blåvand kørte vi til Sønderjylland igen, var nogle dage hvor det at stegene hedt og fik badet ved den noget mere fredelige østersø (sammenlignet med det vilde vest(erhav)). Herfra kørte vi videre til min bror og hans familie ved Åååååårhus, og pigerne boltrede sig i haven sammen med fætter E og fætter B. Haven som Tuller mente ikke ar en have men en legeplads - for der var alt som i A L T hvad et barnehjerte begærer af legeting og sager. 
Hygge med Bessefar

Fra Åååårhus kørte vi tilbage til Sønderjylland for at fortsætte med at dalre, være sammen med momo og moffa - og køre til et af barndommens minder for mit vedkommende - Tierpark Gettorf (jeg skriver om det iner andet indlæg) - da vi nåede til mandag i vores sidste ferieuge mente pigerne. Nu skal vi snart hjem igen og lege med alle vores legesager. Så to dage senere og et besøg på skydebanen for mandens og moffa's vedkommende vendte vi Berligoen hjemad og kørte tilbage til den idylleriske forstad. 
På tur til den lokale legeplads #legepladspatruljentester

Så har vi (eller pigerne nok mere) brugt på at lege - med stor set A L T deres legetøj (i skrivende stund ser de ramasjang iført deres prinsessekjoler) og lege med rækkehusveninden A. Mens vi 'voksne' er landet har lavet meget lidt og forsøger a indstille os på at hverdagen altså starter igen på mandag! Jeg kunne godt bruge en uge mere med den dejligste familie. Manden ligeså. Og børnene også. Så jeg tror vi kan melde succes på et styk brugt sommerferie :) det har været skønt, til tider udfordrende, men mest af alt fantastisk at bruge 24/7 x 3 Sammen med den dejligste familie. 
Godkendt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...