fredag den 4. juli 2014

Lige en husker til næste års sommerferie.

Husk aldrig ... A L D R I G ... at tage afsted liiiige når ferien er startet. Fordi...
Storesøster skal ned i gear 
Lillesøster 1 skal ned i gear 
Lillesøster 2 skal ned i gear 
Voksen 1 + 2 skal også liiiige ned i gear (eller det er de voksne egentlig allerede fra dag 1 men når barn 1, 2, og 3 ikke helt er nede i gear så skal der ikke så meget til for man ikke slapper heeeelt så meget af som egentlig tiltrængt.) 

Nåmmen det er jo ikke fordi vi ikke hygger os. Det gør vi bestemt - i perioder. Jf de tidligere indlæg... Men (der er altid et men) der er tidspunkter hvor vi kigger på hinanden (de voksne ik.) og siger eller tænker - det er lige før vi glæder os til at komme på arbejde igen. For så kommer pigerne op at toppes Big time. Eller der er en der jamrer og en til der jamrer og når vi så har slukket for jammeri 1 og 2 så er det jo heldigt vi har tre børn for så kan barn nummer tre nemlig tage førertrøjen på i absolut jammeri. 

Så hjælper der ikke rigtig at tage afsted ud i verden for så er der meget galt - jeg lister lige mulighederne for havd der potientelt kan være galt.... så kan læseren kombinere dem på kryds og tværs efter eget valg. Når valget er truffet er det bedst at man lægger sig på gulvet og hyler eller skriger eller løber sin vej eller går sin vej. Råb eller skrig gerne mig ikke... Her er mulighederne som potientelt kan udløse et raserianfald:
... Solcremen skal smøres på
... Man skal have sko (eller sandaler) på
... Man skal have sele på i bilen
... Man skal tisse af inden vi kører 
... Man skal selv gå til stranden 
... Man må ikke gå i bar numse 
... Man skal have jakke på (som skal være lynet når det blæser) 
... Find selv på flere :)

Men langt hen ad vejen hygger vi os. Nyder søen - solen - vandet - sandet - sommerhus - og alt det andet der hører med til ferie ved æ' hav :) 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...