onsdag den 9. juli 2014

Postkort fra ferielandet.

Her går det godt. Vi har (igen i år) været virkelig heldig med vejret, i skrivende stund brager solen ned fra en skyfri himmel og vejrudsigten lover samme slags vejr de næste dage. Så kan man ikke klage når vi ligesom altid holder sommerferie under hjemlige himmelsstrøg.
Tre på stribe lykken er en skøn sandkasse i skyggen

Halvdelen af ferien er forbi og vi har netop brugt noget af ferien hos min bror og hans familie i det jyske. Det er altid hyggeligt at se dem alle og se hvor skønt pigerne og fætrene leger sammen. Når børnene blev puttet var der samtidig tid til hygge på terrassen, Baileys, hjemmelavet is med hjemmelavet karamelsovs og masser af snak om løst og fast. Dejligt. 
Sådan kan man også komme frem, Tiller kører Tuller :) 

Nu passer vi (igen) hus og hygger hos mine forældre i provinsen. Her er masser af luft - en skøn have - og Østersøen lige om hjørnet. (Så kan man ikke ønske sig mere, når nu os vejret er til stand sol og badning...) Samtidig er der også ekstra hænder som til tider har været tiltrængt med to treårige selvstændighedsfasen in da house. For det er som om de opfører sig en anelse sødere når der er et sæt bedsteforældre i nærheden. 

Så ja, her går det godt - og vi nyder ferien. Nu er børnene nemlig også kommet ned i det gear hvor vi alle kan være med og det ikke længere kræver en ekstra indsats for at få enderne til at nå :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...