mandag den 24. februar 2014

En søndag der gav energi

Tiller, Tuller og jeg havde en dejlig aftale i går.

Vi skulle mødes med 4 andre kvinder og deres tvillinger - vi manglede dog én - for normalt er vi 6 kvinder og 12 børn, nu var vi 'kun' 5 kvinder og 10 børn, der alle er 'næsten' tre. Tiller og Tuller er de ældste i den gruppe - de bliver tre i april, det samme gør søde A's meget tveæggede piger, to hold tvillinger bliver tre i maj, mens de 'yngste' først bliver tre i hhv. juli og august.

Kvinderne er en del af mit tvillinge-apa-hold, som jeg her i august har tre års jubilæum med. Jeg husker holdet som virkelig hyggeligt. Vi fik snakket en del om de udfordringer vi nu har med to spædbørn, og for nogle af os to spædbørn og storesøskende. Timerne indeholdt også altid lidt gymnasitk, og enorme mængder mad. Sad man lige og ammede eller gav flaske mens vi spiste - var der altid nogle der sørgede for én og man fik serveret lidt brød, frugt og kage. Havde man to børn der græd, var der altid ekstra hænder til at hjælpe, nusse eller vugge. Det var virkelig dejligt at mødes med kvinder 'i samme båd som en selv'.

Vi har fortsat med at ses - både med og uden børn. Vi ses til frokost ca. 3-4 gange om året, hvor vi ordner verdenssituationen, hører hvordan det går hjemme, på job, med børnene, med huset, og.så.videre. Og hver gang går jeg derfra med mere og fornyet energi. Der er forståelse for ens til tider lidt kaotiske liv, der er forståelse for udfordringerne med børnene, og altid gode tips at hente om dette eller hint der relaterer sig til tvillinger. Det er fantastisk. Intet mindre. I går mødtes vi så til brunch og leg. Og for første gang kunne vi alle fem sidde rundt om bordet, drikke kaffe og snakke - mens børnene legede (og de legede længe: meget nyt legetøj, og virkelig plads og lys i huset i Vanløse hvor vi mødtes igår). Vi startede med at sidde om bordet alle damer og alle børn - fik lækker mad - sammenskudsgilde holder!! Nårgh men vi fik spist børnene af, og kunne så fortsætte snakken, og høre om hvordan det gik - hjemme, på job, og med børnene. Dejligt!! Så manden hentede en gennem glad, og virkelig tilfreds mor og kone, og to virkelig trætte børn :)
Her er de to trutter så - søndagstrætte efter legedate. I hver deres badekar med ryglæn og en bog hver. Så meget sjov kan man få ud af et gammelt liggeunderlag :)

Jeg håber din søndag gav dig lige så meget energi - som her in da house.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...