onsdag den 10. april 2013

De sidste to dage #nytliv

Så er jeg startet på mit nye liv, som indebærer pendlerliv af den store slags. Ud og se med DSB må være det rette udtryk her, til Info så koster mit nye pendlerkort 4050 kr/måneden men så kan jeg også komme frem og tilbage mellem idyllerisk forstadsby og et godt stykke ud i provinsen i en hel måned. Hver dag hvis jeg har lyst!

Jeg er så glad for jeg sagde JA i sin tid. Jeg tror jeg har fundet min hylde om man så må sige, og om man så kan sige efter to dages #nytliv. Men mavefornemmelsen er rigtig god - mine nye kollegaer er så søde og jeg er ved at få styr på undervisningen til næste uge (det flueben gav reti' go fornemmelse i maven...). Det er så dejligt at være værdsat, blive mødt med venlighed og smil - og et generelt: hvor er det dejligt du er her!! Det er jo ikke fordi de ikke kunne lide mig det gamle sted (tror jeg godt jeg kan tillade mig at sige...) men det er bare noget andet. Og jeg ved godt man ikke kan sammenligne de to 'skoler' da de er grundlæggende forskellige. Her er lærerværelse, kaffemøder og morgenbrød, klasseværelser, elevkontakt, det andet sted er kontorer, gange, auditorier, arbejde alene og kun lejlighedsvis kontakt med studerende... så det er to forskellige verdener - jeg trives godt med begge, mavefornemmelsen er bare bedre her (var der nogen der tænkte - ajrmen hvad er du for et mavefornemmelse menneske?!? Så kan jeg bare sige, jepsi det er jeg! Og så'n er det...)
Jeg kender godt den følelse af at 'være kommet hjem' jeg havde den også da jeg arbejdede som studentermedhjælp i natur&miljø et sted ude i den vilde vesten i de gamle amtsdage. Så nu må der krydses fingre for at de vil mig så meget at der i løbet af de næste to måneder blir slået en stilling op som jeg jo så kan søge :) så jeg endegyldigt kan vinke farvel til min tid som ledig... Jeg håber det! Kryds lige fingre for mig, ing?!

På vej hjem efter en formiddag på nyt job :)
Forberedelse hjemme
Forberedelse i toget...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...