fredag den 26. april 2013

Otte år, tre børn, og et bryllup senere!

Og vi har det stadig godt - tænk det er otte år siden manden brugte den ultimative scorereplik 'Og hvis det ikke var så sent, så ville jeg invitere dig til kaffe' - kan man andet end at falde for denne charme?!? Inden da havde vi været på ølbar i Elmegade, set film i Empire (Adams Æbler), og drukket lidt mere øl på Props, og snakket, snakket og snakket. Det var en super hyggelig aften - så det var nok der jeg virkelig faldt for manden i mit liv, jeg synes nu jeg har skudt papegøjen (og så er det jo heldig, vi nu også har tre dejlige børn og oven i det hele også er gift - men 'kun' 3½ år, men det er jo de otte år der tæller, sys jeg). Jeg var også inden daten lidt lun på ham, for vi havde været ude og spille poker hos en af vores fælles venner nogle uger forinden, og også danset salsa sammen med ham her fællesvennen. Så jeg havde godt luret hans humor, skønne blå øjne, hans rummelighed, og.så.videre (åhhh). Fællesvennen, S. ser vi stadig nu bare med børn :) og fællesvennen S har selv også to skønne piger og en dejlig kæreste.

Egentlig skulle vi have fejret os idag - men de to trutter er syge (for 117. eller var det måske 118. gang i år) - så desværre måtte vi aflyse vores dejlige barnepige A. Jeg havde allerede advaret hende igår da jeg afleverede storemusen over i børneren at det nok ikke blev så meget med pasning idag, for tiller og tuller var hjemme med høj feber, snot, hoste (lorte AB!!) og nok ikke var til så meget sjov idag. Så manden tog på job (han havde en del at indhente pga børn syge og andre spændende ikke-helt-så-arbejds-relaterede-sager i denne uge) og jeg blev hjemme med de to små, mens storemusen var over og lege hos beste-beninden L. (Tak søde L's mor, at det lige kunne lade sig gøre idag, det var en stor hjælp) - for de to trutter var i så elendigt jeg-driller-dig-søster-og-mor-hele-dagen-lang-for-jeg-sys-det-er-så-sjovt-humør, og gæt hvad, det var overhovedet ikke sjovt hverken at være den ene søster, den anden søster, eller moren for den sags skyld. Så idag var en af de dage, hvor de to tosser (ja det var de altså idag) virkelig var tæt på at blive sat til salg (jeg gjorde det dog ikke), istedet pakkede jeg trutterne i det grønne lyn og kørte over til L. og hentede storemusen, købte is hos Madsens-is-biks, der efter ½ års vinterlukket ENDELIG havde åben igen, og udstyrede de to trutter med hver deres ske, så de kunne smage min (og storemusens) is.
På vej hjem, tullerede vi alle tre rundt på gågaden (ja så'n noget hygsomt har vi her i idyllerisk forstadsby) indtil Tulli fyldte en ble, og vi måtte vende det grønne lyn hjem for at skifte en delikat duftende ble :-/ og gæt hvad Karoline var ikke helt tilfreds med lugten i ladcyklen, men da jeg egentlig aldrig tager bleer med på små-ture ud i verden (note to the self - HUSK bleer&vådeservietter i fremtiden) måtte hun leve med lugten indtil vi kom hjem.

Festmenuen på otteårsdagen var vores hofret Spagetti kødsovs - og nu vil jeg skåle med min mand, på de næste maaaange år :)

2 kommentarer:

  1. Tillykke med dagen! Ærgerligt med sygdom... lad os håbe at I snart kan tage revanche :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak skal du have - revanche er (næsten) planlagt - nok næste søndag... Glæder mig, for ham min mand, han er altså god at bruge tid sammen med :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...