fredag den 5. april 2013

Når nogen blir stor...

Nogen er blevet stor!
nogen fik sin 4års vaccine idag,
helt uden at græde,
eller være bange,
nogens mor er virkelig stolt!

Nogen ville ikke engang have en gave hos lægen
for nogen ved, at hun idag får sin første Barbie*
Nogen blir hentet tidligt idag,
og vi køber kage på vejen hjem,
for vi skal fejre

At nogen er blevet stor!

Storetrutten og tuller :)
----
* det med Barbien har sin helt specielle grund - hende nogen, som jeg fortæller om her, hun har tidligere (ca for et halvt år siden) været RÆDSELSSLAGEN når hun skulle til lægen, så meget, at de i børneren kunne mærke på hende, at hun var ved siden af sig selv, når vi havde været hos lægen med hende (og det er ikke fordi vi kommer der tit, eller hun skulle noget alvorligt - næh, nej, damen kunne bare ikke lide at gå til lægen!!) Så for os her in da house, er ovenstående en milepæl, som skal fejres på behørig vis - og det gør vi ved at opfylde hendes højeste ønske - en barbie :)

2 kommentarer:

 1. Hvor er hun dygtig! Herhjemme har vi også en 4-årig, der ikke bryder sig om læger. Eller jo - turen derhen er ok, men det der med at skulle stikkes: not good! Så vi måtte forberede hende på det i laaaang tid i forvejen og lokke med is og whatnot. Barbier har hun dog ikke udvist den store interesse for endnu, men mon ikke det kommer :-) God fejring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det blir en fest :)

   ja, jeg synes også hun er (lidt) dygtigt ;) særligt fordi jeg faktisk havde glemt, hun skulle stikkes idag [pinligt, og heldigt hun faktisk var med], for det var de to andre der skulle til lægen... SÅ det kom lidt som en overraskelse for os begge to ;) at hun så klarede 'overraskelsen' på den måde havde jeg ikke lige troet... Jeg er stadig (lidt) stolt ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...