søndag den 25. december 2016

Lidt om julen hos os...

Første juledag er ved at være omme og vores allesammens julegaver har været testet og er blevet godkendt mere end almindelig meget.

Pigerne fik hver et trickløbehjul, og da det ruller super godt, gik vi en lang tur idag, imens manden hentede farmor som skulle holde resten af julen hos os i byen ved sundet.

Vi havde sådan en fin juleaften igår. Vi var jo kun os fem - men uanset hvor mange vi er - så er vores jul altid noget helt særligt. Storemusen havde i løbet af december lagt ønskesedlen ved nissedøren - men ville lige tilføje noget, og havde så glemt at lægge ønskesedlen tilbage, og da hun ikke længere kunne finde den - gik der ret mange spekulationer i hvem der så havde taget den... Vi blev enige om at det måtte have være nissen, men vi kom lidt i tvil om han måske var kommet til at tage indkøbssedlen i stedet. Og Storemusen og Tiller og Tuller var overbevist om at indkøbssedlen var havnet hos julemanden.

Vi greb chancen, og pakkede en bøtte Majonæse, nogle ristede løg, og en dåse makrel ind - som pigerne fik lov til at åbne om morgenen - som morgengave fra Nissen og julemanden. Pigerne sys det var ret sjovt - men fik så lov til at tage en anden gave fra under træet.

Resten af dagen gik med leg (længe leve den papkasse gaverne blev leveret i...), gåtur i regnvejret og endelig langt om længe, eftermiddagskaffe - dans om juletræet og gave udpakning. Middagen fik manden og jeg tilberedt sammen, mens pigerne legede med de nye legesager, så lidt tv, legede videre med papkassen - der var blevet omdannet til et tog...

Middagen blev super. Risalamanden ligeså, og efter middag og mad fik vi indviet nogle af de fine spil pigerne havde fået.

Sikke en dejlig dag - og idag, 1. juledag er gået meget langsomt, med strik, kaffe, masser af te, og som sagt, den lange, lange gåtur med løbehjul og sager :) julen holder - endnu engang - ret meget her i huset :)


4 kommentarer:

 1. Åh hvor dejligt at læse. Sådan må den 24/12 nemlig meget gerne forløbe. Og vores var ditto hyggelig og afslappende. Rigtig sjovt med mayonnaisen, hehe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret. Sådan skal den 24/12 være. Dejligt i også havde en skøn juleaften. De blev også lidt lange i ansigterne da de pakkede julegaverne aka indkøbssedlen ud. Sidenhen sys Storemusen nu at Nissen skulle have pakket pålægschokoladen ind som altid står på indkøbssedlen ;)

   Slet
 2. Glædelig jul. Og hvor lyder det bare dejlig afslappende. Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og et meget forsinket i lige måde. Der gik lige ferie i svartiden her på bloggis kan jeg se ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...