torsdag den 29. december 2016

Lidt om at ville flytte hjemmefra

I går aftes var Tuller klar til at flytte hjemmefra. I overmorgen mor. For jeg skal lige i teater med O og B. 

Vores altid morgenglade smildende og fjollende Tuller var blevet sur på mig. Fordi jeg aldrig lytter som hun siger. Og fordi jeg ikke flettede hendes hår lige med det samme. Ligesom Tillers hår var blevet det. To ting som gjode hende så vred på mig at hun var helt og aldeles klar til at flytte hjemmefra. 

Tiller blev rigtig rigtig ked af det. Hun vidste hun ville komme til at savne tuller. Så pludselig sad jeg med to ked af det børn den ene fordi hun var blevet så sur på mig at hun var klar til at flytte mens den anden var ked at det fordi hendes elskede søster havde tænkt sig at flytte. 

Tuller ville tage til Kina. Så langt væk at ingen kunne finde hende. Aldrig mere. 

Det gik ikke rigtig over før pigerne sov. Tuller faldt i søvn med både triste og vrede ved kontrolpanelet i hendes kontroltårn (vi har set inderst inde...) mens det var triste der havde taget styringen hos Tiller. 

Da jeg kom op til dem da de sov lå de side om side op ad hinanden... og i morges da Tiller vågnede kiggede hun på sin søster og sagde Tiller, jeg flytter ikke. 6 kommentarer:

 1. de kære små
  godt Tuller blev hos jer
  godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er egentlig meget taknemmelig for hun blev. Hun var desværre ved at køre sig op i en -i kan ikke lide mig spids. Heldigvis fik jeg det stoppet. Må se hvad der udløser det... godt nytår til jer også! Kh S.

   Slet
 2. Åh, ja de kære børn. Prinsessepigen har også ville flytte da hun var 3 år. Jeg pakkede hendes taske og så skulle hun ingen steder. Godt alt løste sig:) Vi har også set inderst inde og elsker den film:) Rigtig godt nytår til dig og dine. Knus herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Heldigvis bor hun her stadig. Måske er det lille liv i en følsom fase hun er ihvertfald mega putteglad for tiden og har brug for mange flere krammere end hun plejer :) jeg nyder det og deler glædeligt ud af kram og kys :)

   Slet
 3. Søde, dejlige børn! Hvor er de bare kære, husker godt den gang de var klare at flytte hjemmefra. Det er de stadig en gang imellem, og det værste er, at nu sker det nok snart... Jeg har haft svært at følge med i blogland grundet det enormt dårlig net her i Sydamerika, men nu hvor jeg har fundet både computer og net, vil jeg benytte lejligheden og takke dig for underholdende læsning i 2016 samt ønske dig et godt 2017. Ser frem til at følge med dig i det kommende år. Tak også for dit engegement på min egen side. Kh Malin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fod din virkelig meget meget søde kommentar. Den blev jeg virkelig glad for - og lige over! Tak for du har lyst til at læse med - og nyd ferien i de varme lande :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...