torsdag den 28. juli 2016

Lidt om savn eller Storemusen på ferie

Siden i tirsdags (i forgårs that is) har Storemusen holdt ferie nede hos mine forældre. En uges tid hvor forkælelse, alenetid, opmærksomhed, nærvær og ting Storemusen ønsker sig skal foregå er i højsædet. 

En vigtig uge for os alle.

 For Storemusen fordi hun der netop får al den opmærksomhed af to voksne hun normalt skal dele med sine to små søskende. For os fordi vi har tid og ro til at give Tiller og tuller en god start i den nye børnehave men også give dem lidt ekstra opmærksomhed når der nu er to voksne til to børn ;) 

Så på den måde ånder alt fred og ro men det er så uvandt for Tiller og Tuller at Storemusen ikke er der de savner hende helt forfærdelig meget.

Så meget at de nærmest græd sig i søvn i går. Så meget at vi der snakkede om vi helst ikke skal snakke om Storemusen. Når vi er trætte. For så kommer savnet - savn som skyller ind over de to små trutter som kæmpe bølger. Men vi snakkede om det er ok at savne. Det må man godt. Det betyder jo man holder af nogen. Vi fik snakket om vi ikke skal snakke i telefon med Storemusen (ihvertfald ikke Tiller og Tuller...) vi fandt nogle af Storemusens bamser. Som de nu krammer og sover med. Tiller sover i Storemusens seng - og begge glæder sig til hun kommer hjem igen. 

Måske kommer trutterne med ud og hente Storemusen når vi skal mødes på halvvejen. Måske ikke. For når de er i børneren mens jeg kører til Nyborg kan Storemusen fortælle om sine oplevelser helt uforstyrret inden Tiller og Tuller "kommer på banen igen". Men indtil da - nyder vi denne her særlige uge. Mens nogle lærer at det er ok at savne nogen ;)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...