lørdag den 2. april 2016

En lørdag lige efter bogen

Jeg er træt. Helt ind til knoglerne. Jeg har sovet alt for lidt den sidste uges tid og nu kan det mærkes på den hårde måde. Så nu har jeg parkeret mig i sofaen i solskin med en orn'li balje stempelkaffe i yndlingskoppen og lige om ganske snart finder jeg strikketøjet frem hvor der venter godt 20 cm ærmestrik (og et ærme mere...) 

Manden har lagt sig. Influenza i kroppen sir han. Så jeg har sofaen for mig selv. 

Pigerne leger en skøn leg som har varet i flere timer nu. Tiller og Tuller er nu helt og aldeles med på aftale-måden at lege på "og så sagde hun" "og så aftalte vi" "og så gjorde du". Storemusen bestemmer stadig en del. Men Tiller og Tuller er kommet mere ind i kampen. Så Storemusen er gået et trin op ad udviklingsstigen: forhandling... Meget sjovt at lytte til. 

 
Bløde bukser, pinke sokker, og benene oppe - alt i skønneste orden særligt fordi jeg har "kaffe on the side" (se næste billede)

 lige til at holde til. God lørdag derude :) 


2 kommentarer:

  1. Åh, det lyder som en fantastisk lørdag! Og hvor skønt med solotid i sofaen (selvom det er synd for Mand, så er der spm bekendt ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget!). Jeg ville ønske jeg kunne matche din lørdag. Jeg føler mig også træt som et alderdomshjem. Jeg sværger, at hvis der havde været fem dage i forrige arbejdsuge, så var jeg gået frivilligt i graven. Men ak, der er festivitas på programmet, selvom jeg aller helst bare ville bo i min sofa HELE weekenden!.....

    SvarSlet
    Svar
    1. Nemesis læste så med på bloggen. For ca ti min efter indlægget var skrevet måtte børnene ud i solen for leg var skiftet ud med drilleri :-/ ud kom de - og var resten af eftermiddagen (inkl tur i Rema). Det hjalp (lidt).
      Kender det godt m festivitas og socialt halløj hvor man allermest har lyst til splatte ud på sofa. Håber det gik!

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...