fredag den 12. september 2014

Verdens heldigste - noget om træ og bryllup

eller nåwed - men hvorom alting er dagen idag dagen hvor vi for 5 år siden sagde 'ja' til hinanden, 'ja' til kærlighed, 'ja' til at passe særlig godt på hinanden, 'ja' til at ville hinanden det bedste, 'ja' til at være mand og kone. Idag kan vi fejre vores 'træbryllupsdag' [lyder godtnok fænsi]

Så tillykke til os, tillykke til vores lille familie - der på femte år (egentlig er det 9½ år, men man bliver jo ikke gift den dag man starter med at 'komme kærster' - så jeg 'tæller' altså fra en skøn forårsdag i 2005), holder sammen gennem tykt og tyndt. Og jeg elsker ham stadig, ham min mand, der er verdens kærligste mand, der har støttet mig så utrolig meget det sidste halve år - så meget at jeg virkelig bliver rørt helt inde, der hvor jeg finder kærlighed, stykre og glæde.

SÅ idag fejrer vi dagen med høstfest i børneren, og med at kysse og kramme en ekstra gang mere, end vi plejer - for nærhed - respekt - fælles oplevelser og gode grin er vores lim, der holder os sammen.
En ring til hver af dem der betyder mest for mig her i livet -
Manden - Storemusen - Tiller - Tuller 

2 kommentarer:

 1. Lækker ring(e) og tillykke med bryllupsdagen. Hurra for jer og kærligheden.
  Jeg er typen, der fejrer komme kærester-dagen og ikke bryllupsdagen.
  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen - ja, det er jo kærestedagen der tæller - bryllupsdagen var for os mere en formalitet... ganske uromantisk egentlig ;) god mandag!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...