torsdag den 17. april 2014

Vi holder ferie med stort F

Ja, vi gør. Og det er rætti, rætti rart og godt for alle mand og damer in da house. Vi komhjem fra det jyske sent tirsdag aften og har siden ikke rigtig lavet noget, og det er jo også ligesom meningen, ikke sandt?!

Igår var Storemusen ude og lege med bedste veninden F fra børneren, mens jeg var ved psykolog. Og jeg tror det med psykologen blir rigtig godt, men det må vente til et andet indlæg. Det her indlæg skal nemlig handle om hvad vi får tiden at gå med, her i ferien: Farmor er kommet, og det er altid en fest for både store og små! Tiller og tuller var med ude og hente hende, mens jeg havde skøn alenetid med Storemusen. Vi brugte tiden på at hhv. Løbe og cykle, motion that is, og snakke, og læse prinsesse blad, og lege med Rækkehusveninden A. De har fundet hinanden igen, og det er dejligt for Storemusen, for hun har som hun selv siger, savnet A for hun er min bedste veninde. Hen over middag kom manden, Tiller og tuller og farmor hjem. Så vi snakker, og hygger og fortæller, og Tiller og tuller nyder Farmors udelte opmærksomhed... Så der blev kokkereret legetmad, spist legeis, fortalt lidt mere og så'n. Men der blev også tid til noget andet... Bagning.

Når Storemusen er ude og lege giver det mulighed for ting vi ellers ikke gør så tit: to små trutter køkkenet :) for der er tre der gerne vil - men vi har endnu ikke fundet en rimelig rotations ordning.... Der tilgodeser behov for hjælp i køkkenet, tre der ønsker at være med, og et meget lille køkken. Men når Storemusen er ude er der lige pludselig plads til to små der kan hjælpe... Så vi brugte de fire overmodne bananer på at bage en valdemarsros skønne banankage. Som nu dufter og som bare venter på at blive spist. Tiller og tuller elsker at bage, og det er så skønt at have dem med i køkkenet, se lige her:

Så ja, viholder ferie, jeg kommer til hægterne, efter en anstrengelser tur i weekenden, og børnene hygger, sammen og  hver for sig. Så har man heller ikke behov for mere, vel?!  God påske derude. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...