onsdag den 23. april 2014

Nu med to børnehavebørn mere

I går startede tiller og tuller i børnehaven. 

Tænk jeg nu har to piger der:
Er tre år
Ikke bruger sut
Og går i børnehave, på samme stue. 

Det er rigtig dejlig synes jeg. Men også rigtig vildt på en måde. Tiden flyver så hurtig, at jeg virkelig skal huske at nyde de to små trutter mens de er så små som nu. Det er en dejlig alder synes jeg. De snakker som et vandfald, leger med ord og nye sætninger og er ved at få styr på at sætte ord på deres følelser:majjj dur (sur). Det er sjovt nok den de hat nemmest ved at sætte ord på. Majjj dur blir altid krydret med en underlæbe der blir skudt frem, og øjenbryn der er meget sure. Man er ikke i tvivl. Men majjj ded (ked) af det er også en følelse de har styr på. To vigtige ting, det sure og det kede. 

Indkøringen i børnehaven går fint, Tuller tager skiftet i stiv arm, selvom hun i aftes på puslebordet proklamerede børnehave dåm, majjj vuddedudden. Eller noget i den stil, hun savner hendes søde og virkelig kompetente pædagoger L, P, og L. Men jeg er sikker på Remolise og søde N også er dygtige, og at de sikkert bliver super glade for at gå i børneren. 

Tiller er lidt mere tilbageholden med sin begejstring. Hun hænger på mig når vi kommer ind og skal have lange krammere, som hun selvfølgelig får. Idag prøvede vi at vinke. Så står mine tre piger ved kysseruden og vinker. Det er der jeg om morgenen blir stolt og glad, det er vores skønne børn - alle tre :) jeg lovede at hente pigerne tidligt idag, for når man lige er startet i børneren behøver man ikke super lange dage, så jeg henter dem en time før end jeg plejer - kl 15 blev det idag. 

Vi skulle nemlig fejre børnehavestart hos ismadsen, der netop har åbnet i påsken. Der sad vi med kaffe og tre is, og snakkede om alt muligt, mine tre store piger og jeg. Det var hyggeligt, og dejligt, og det gav energi (energien skyldes ikke kun den mindre gode kop cappuccino jeg drak næææh, energien fik jeg af at hygge med børnene.) 

vel hjemme igen lavede vi ingenting, for vi skal bare lade op og slappe af efter nr to dag i børnehaven. Det skal nok blive rigtig godt, det er jeg sikker på, også selvom Tuller hellere vil gå i vuggestuen og Tiller lige skal krammes en ekstra gang. 

 

2 kommentarer:

 1. Forsinket tillykke med de to - nu store - små :-) Og hele tre børnehavebørn! Det er både vildt og fantastisk. Jeg både frygter og glæder mig til, at Varanen skal begynde i børnehave - selv om der er 5 mdr. til endnu. Her efter påsken er han begyndt at sige "Hellere være i børnehaven med Øglen!", når han bliver afleveret, så jeg krydser fingre for, at overgangen ikke bliver så hård. Selv om hverdagen i en børnehave unægteligt er noget mere hektisk end en dag i vuggestuen. Så jeg kan godt forstå, hvis dine unger er trætte og måske har brug for et ekstra kram eller tre. Og en is ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, de er nemlig blevet ret store de to små :) de nyder dagene i børneren men er virkelig virkelig trætte når de kommer hjem, så vi har brug for weekenden denne uge :) mon ikke jeres dejlige varan også er super klar når den tid kommer lige om meget snart. Skal han gå hos Øglen?
   Is og krammere er altid godt og i dag fik de igen begge dele, isen fordi de klarede tandlægebeøsget så fint... God weekend til jer :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...