mandag den 21. oktober 2013

Som nat og dag

jeg var i svømmehal med Storemusen og Tuller igår. En efterårsferieaktivitet der lige skulle prøves - tiller og tuller elsker at svømme, mens Storemusen er mere udfordret på den front (jeg skrev om det tidligere, i indlægget her). Så egentlig skulle vi alle fem have været afsted, men Tiller (og manden) trængte i den grad til en lur, så de to blev hjemme og sov, mens jeg tog afsted med to børn.

De to hyggede sig, Storemusen snakkede om at det var kun piger der var afsted, så var det en tøsetur - Tuller gentog straks Tødedu. Hun er en lille papegøje, og gentager alt hvad der bliver sagt - fra tødetu til hundelort :-/

Tuller er ved at blive en stor pige, særligt når hun kun er afsted med mig og Storemusen: hun tog alt sit tøj af i omklædningen, ligesom storesøster. Gik selv ud i bruseren - ligesom storesøster, og gik i bad sammen med storesøster. Gik selv ned til bassinet - ligesom storesøster. Så der er stor beundring på det punkt - MEN når det så kommer til det her svømning, ing - der er det så omvendt - jep du læste rigtigt, så er det Storemusen der gør det samme som Tuller - for når Tuller hopper i, gør Storemusen det også... lige pludselig hopper Storemusen i vandet fra kanten - hende, der normalt A.L.D.R.I.G. ville hoppe ned fra kanten og få sit hoved under vand - men når Tuller kaster sig ud i bassinet, så gør Storemusen det også, omend noget mere forsigtig end den frygteløse Tuller, der med kork-bælte (eller hvad det nu hedder - det er jo ik lavet af kork, vel) og svømme-pølse under armen hopper i vandet - efter et kort: en - do - te - bire - hop. [en, to, tre, fire - hop] - det gik så i løbet af den halve time over til at hun bare kastede sig i vandet uanset om moren eller Storemusen for den sags skyld var klar. Men for Storemusen var det, at der ikke altid var 100% opmærksomhed på hende, først en udfordring - og senere fik hun vendt den usikkerhed til at svømme rundt selv - udstyret med korkbælte og svømmepølse. Så det var en stolt Storemus der kunne fortælle manden om: 1) hun havde hoppet fra kanten og fået hovedet under vand; 2) svømmet om kap med Tuller, 3) svømmet på tværs af bassinet - helt alene uden hjælp fra nogen, og 4) at Tuller bare hoppede i vandet uden at vente på at mor var klar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...