mandag den 26. august 2013

Sensommerweekend når det er bedst

Jeg elsker sensommer, jeg elsker de friske morgener, den friske brise, solen, og den dejlige varme i solen. Man kan lufte bare tæer i sandaler, spise is i solen, og være ude dagen lang. Så det var vi - meget af dagen(e) altså.

Lørdag var bil-festival i gågaden i den idylleriske forstadsby, så vi pakkede det grønne lyn, smurte en lille madpakke, og lod Storemusen cykle på sit lyserøde lyn ind til byen (for hun træner jo, I ved - til at hun kan cykle alene i børneren...). Vi kiggede på biler i mange forskellige prisklasser, prøvede at sidde i dem, og snakkede om hvilken slags bil vi skal have som 'konebil' når vi (engang) flytter i eget hus med have. Det var en skøn formiddag. Da trutterne havde brugt deres energi, kørte manden dem hjem så de kunne få en lur, mens jeg blev i byen med storemusen, hvor vi lige havde mor-datter tid, og nød vi kunne gå i BR og kigge på lige præcis den Barbie hun sparer op til - og prøve vinterstøvler, og snakke og se på militær-køretøjer inden vi vendte cyklen hjemad :) resten af dagen blev brugt på leg ude med rækkehusveninden A.
Her cykler hun Storemusen - på vej hjem... Min store pige!!
Søndagen brugte vi sådan ca på samme vis - udeleg med rækkehusveninden A - og hendes storebror M. der sammen med de andre drenge fra vejen 'stjal' pigernes ting, og løb/kastede/fjollede med dem, til stor morskab for alle. Hold fast hvor er det herligt med et skønt sted at bo med mange børn. Især når de leger godt, og hygger sig sammen. Så det er ihvertfald ét af kriterierne til nabolaget hvor vi engang køber det her hus med have - børn! Helst piger omkring 5 års alderen, og gerne nogle 2½ årige også. Så blir vores trutter glade.
Lørdag morgen :)
Mine tre trutter. Når begge vil putte med storemusen må man ligge tæt :)
Fordi vi er nemlig begyndt at se på fast ejendom, mest for sjov, og lidt for alvor - så alvorligt ihvertfald, at vi kørte en søndagstur - vi var ude at se på det område vi måske køber hus i en dag når det rette hus dukker op. Så vi var ude og snuse lidt til området, gå en tur, se nabolaget - se hvor mange trampoliner vi kunne spotte. Se på skolevejen, og så videre... Men jeg skal da her sige - vi skal ud og se andre områder, gå ture, se os omkring og finde det sted hvor vi begge har en god fornemmelse i maven :) for jeg går ud fra man ved når den er lige i skabet, eller gør man??


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...