torsdag den 8. august 2013

Så ramte hverdagen os, igen - del IV

ja, så er jeg også sådan 'rigtigt' igang igen - har været i provinsby, kørt med toget, drukket meget tidlig morgenkaffe og tænkt 'årgh, manner - det er snart tid til lys på cyklen igen' [det er det nemlig når man står gudsjammerligt tidligt op og skal med s-toget kl. 5.36], cyklet fra arbejde til stationen, kørt med meget lidt fyldt tog, og arbejdet på vej hjem, så alt er som det plejer. og det giver jo også en vis form for tryghed, oder was?!

Undervisningen er ikke startet endnu, så lige nu bakser jeg rundt med fagbeskrivelser, undervisningsplaner og andre sjove finurligheder [fx on-going dialog om hvilken løn jeg egentlig skal have for det arbejde jeg laver...pffft - loooong storiiii, som har stået på siden starten af juli, og det er ikke fordi min løn er herregårdsagtig stor eller noget, men der er bare ikke helt overensstemmende holdninger til hvilket løntrin jeg skal placeres på - heldigvis stiller jeg ikke urimelige krav, jeg har fagforeningen på min side...]. Går til møder (fx lærermøde i dag) - fagmøde i forgårs om et fag hvor vi er 4 forskellige undervisere - og så videre.

Næste uge er der dømt forberedelse af undervisning - sådan for alvor, og dette semester vil jeg forsøge at holde min ambition om at jeg skal være forberedt mindst én uge forud. Det giver lidt mere ro på den front, når der ellers kan være udfordringer med at få enderne til at nå... Næste uge er også ugen, hvor jeg skal på studietur med arbejdet. Det er en hemmelighed hvor vi skal hen; for det påstås at nogle vælger turen fra, hvis vi overnatter på hotel, mens andre ikke vil sætte deres fødder i et vandrerhjem, og nogle tredje aldrig kunne drømme om at sove i et telt med deres kollegaer [det kan jeg sådan set også godt forstå..., ikke fordi jeg ikke er telt typen, men det er da noget grænseoverskridende hvis man ikke er telt typen og så skulle sove i telt...]... Jeg er spændt, for jeg har tidligere været på nogle kanon afdelingsture, så nyt-arbejde skal leve op til høje forventninger :)

Med nyt arbejde, og os begge to [altså manden og jeg, ing] på arbejde har vi også behov for fast hjælp i hverdagen. Så lige nu forsøger vi at lande en fast aftale om at hente tre styks skønne børn i børneren med verdens bedste barnepige A. Jeg håber inderligt hun siger ja, for det ville virkelig lette vores hverdag, big time!! Det skriver jeg sikkert mere om, når vi har en aftale på plads! Men inden hun (forhåbentlig) siger ja til fast-hente-aftale, skal manden og jeg på date igen en aften, ud at spise, snakke og bruge tid sammen for vi har behov, for hverdagen rammer igen, lige om lidt, sådan for alvor :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...