fredag den 28. juni 2013

Ferie, tre uger manner

Det blir godt - det blir afslappende og ikke mindst super hyggeligt. Jeg glæder mig til at være sammen med min dejlige familie. 
Vi har ikke de store planer, ud at køre med de skøre - eller rettere ud at passe nogens hus, besøge farmor, sove i hotel, sejle med færge og bruge tid sammen. Det er dejligt ikke at have de vilde planer, dejligt ikke at skulle noget dejligt bare at være sammen. 

Vi har fejret feriestart med en skøn is ved Madsens iscafe i absolutidyllerisk forstadsby. Det er vores fredags-ting. Storemusen (og de to små trutter) elsker is, og hun spekulerer altid ret meget over 'hm hvilken slags is skal jeg have' dagen inden :) idag blev det så blåbær med lakrids krymmel. Tiller og tuller får en ske hver og så må de spise med ved mutti her ;) det er de indtil videre ret tilfreds med, så ser jeg altså heller ikke nogen behov for at tilbyde et helt bæger is til hver...så indtil de ligesom brokker sig vildt og voldsom så spiser de med hos mig :) og så iøvrigt synes jeg jo at vi virkelig har nået en alder med de to små, den mellem 2-3 år, som er helt igennem fantastisk - de forstår alt, de er begyndt at snakke - mododydy (motorcykel) dededunt (drikkedunk) dodo bebe (rød bede på tysk) babe (bamse) gudi (Pingu) 
Og.så.videre. Det er simpelthen skønt, dejligt og ja, hm FANTASTISK!! Det hør vi glemmer det arbejdsraseri vi har været igennem, det gør vi nyder vores twins Big time <3 

Sjovt eller nok mere tankevækkende at vi har været helt nede og bide i græsset, været beløjet  af træthed og vidste ikke hvordan vi kommer videre fra en sump af twins der ikke sover om aftenen sover elendigt i løbet af natten og.så.videre og nu står vi her med to (tre) piger der er det mest vidunderlige på denne verden - det er ikke til at forstå!!?! Så je kan kun bekræfte - ja det blir nemmere med tvillinger, det er rigtigt, det er det! 

God weekend derude :) 2 kommentarer:

 1. Hvor er de skønne der på gynge! Rigtig god ferie til jer !

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak - de to ville ikke fotograferes, så det blev til,pjat billeder :)

   Også god ferie til dig - når du når dertil :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...