mandag den 8. juni 2020

Lidt om at genfinde læseglæden

Jeg elsker at gå på biblioteket og snuse rundt efter inspirerende bøger og pæne covers. Jeps. Jeg vælger ofte bøger efter covers eller indbinding der taler til mig eller siger mig noget. 

Egentlig lidt sjovt. Men når billedet på forsiden eller opsætningen taler til mig så tager jeg bogen og bladrer. Læser bagsiden og bladrer i den. Nogen gange lægger jeg bogen tilbage andre gange tager jeg den med. Det er kkke fordi jeg har læst super meget de sidste mange år. 

Først var der børn. Og mig tiden næsten ikke eksisterende. Så kom strikketøjet. Og mig tiden blev brugt på strik. 
Så fandt lydbøger indpas i mit liv. Og jeg genfandt lidt af læseglæden. Men noget manglede. Og det var at holde bogen i hånden. En anden ting der også er en anelse irriterende når man læser lydbøger er at jeg har en tendens til at falde i søvn når jeg ligger i min seng og hører bøgerne. :-/ 
Så lige inden corona flød min insta feed over med Dalia Owens historie om hvor flodkrebsene synger. En historie der både havde er pænt cover og en titel der måtte læses. 

Så jeg bestilte den hjem. Og har læst den - nujjj en god bog. En fantastisk historie om marsk pigen og om det sorte Amerika. Om kærlighed. Om natur. Om at miste og om at knytte sig til nogen. En bog der med drabet på George Floyd i mente giver et indblik i usa’s historie om racediskrimination. Så bogen får mine varmeste anbefalinger ! Har du ik læst den endnu skynd dig og få den læst!! 

2 kommentarer:

  1. Det er en fantastisk bog! Intet mindre. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja. Det er det virkelig - og endelig fandt jeg ud af at kunne kommenter fra tlf :) kh S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...