onsdag den 17. juli 2013

Vi nyder ferien - bum

Nu også i farmors have:
Farmoren som elsker sine børnebørn ud over det hele op over begge ører og hvad det nu ellers hedder. Så da vi slog et smut forbi farmor igår stod lille Guldbord, og to stole og en lillebitte taburet ude i skyggen i haven - har kunne de jo så passende spise deres eftermiddagsmad :)
Pigerne elsker deres farmor mindst lisså meget som hun elsker dem, så vi har nogle fornøjede piger med på tur for tiden :) 

For det er for alvor blevet nemmere med pigerne, og vi er ikke i nærheden af at være flade efter tre ugers ferie med børnene, som vi ellers har været tidligere... (Tidligere - faktisk for nogle måneder siden, var det nærmest sådan at vi trængte til en uges ferie efter ferien, for det var dæleme hårdt arbejde at holde fri med tre piger under fire!!!) Der har det faktisk været sådan at vi begge nærmest har glæder os til at komme på arbejde igen... Sådan er det ikke mere! Heldigvis er det nu sådan at vi (stadig) har nogle få dages ferie tilbage, og vi har hygget os. Ikke bare lidt men: B.I.G. Time that is!!! 

Vi er så tæt på enden af tunnellen som man kan være - vi fornemmer friheden, elsker vores piger og hinanden (også efter 2.3 års arbejdslejr som vores liv mest af alt har føles som) og det er pisse dejligt, for vi trænger til at komme ud af den tunnel :) 

Så jeg kan kun sige det igen (jeg ved jeg gentager mig) vi har haft og stadig har - den dejligste ferie :) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...