lørdag den 13. juli 2013

Når storemusen holder ferie...

har vi lige pludselig kun to børn at tage os af. Og det er skønt for alle: storemusen får al den opmærksomhed hun drømmer om (hun kørte til Ola og Bessemand som hun kalder sine bedsteforældre i torsdags, og hun kommer hjem igen søndag) og bor nu på en campingplads i campingvogn mens vi fortsat ferierer med bare to børn:


Så mens storemusen holder ferie har vi:

Spist is i gågaden - de to trutter har to forskellige strategier for at spise is: Ida spiser så langsomt at hun ender med at måtte drikke sin is, mens Matilde sluger den i løbet af nul komma fem, og efterfølgende meget anmassende tilbyder Ida sin hjælp til at spise isen i en fart - så anmassende faktisk, at manden måtte tage Matilde ud på en spasuretær, så Ida-sen havde tid til at spise (øøhh, drikke) sin is.

Vi har haft tid til at have mor og far tid, både sammen og hver for sig, vi har igen fundet den helt perfekte omgangstone og jeg er sq faldet for ham manden igen, igen - han er nu dejlig, og sjov, og bare søøød (årgh!!).

Vi har besøgt min farmor på plejehjemmet og besøgt min onkel og tante, og har haft en skøn, skøn dag sammen med dem og pigerne.

Vi har slappet af, og ikke lavet noget som helst.

Vi har savnet storemusen - nini hennn? som Tiller og Tuller jævnligt spørger.

Vi har haft tid til at snakke, og snakke og grine og grine. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...