mandag den 18. juni 2018

Lidt om festlige fredage - og dark'n'stormy...

I fredags var der fest på verdens bedste arbejde - sommerfest - og festet det blev der.

Heldigvis havde jeg besluttet at tage div. overnatningsudstyr med herud, så jeg ikke skulle bekymre mig om hvordan og hvornår jeg skulle vende snuden hjemad. En klog beslutning for der var indkøbt for lidt drikkevarer til festen, så vi gik direkte til drinksene.

Og ja - dark'n'stormy kan også gå sammen med fjordrejer og diverse andre lækkerier ;)

Vi startede med en bette kano og kajaktur på vandet, lidt badning, og kage (for dem der ikke badede - red: ingen kage til mig), inden vi padlede tilbage, for at nyde en skøn tapas-inspireret middag i gårdhaven.

Der var masser af snak, endnu mere snak, og så meget hygge at jeg er fyldt op over begge ører af glæde over så gode og skønne kollegaer jeg har. Vi grinede, pjattede og grinede lidt mere.

Lørdag morgen var jeg derfor lidt tømmermændsramt - det varede faktisk resten af dagen, ikke en gang en lur kunne gøre det af med "den der mærkelige fornemmelse i kroppen" - først sent på aftenen, da jeg rejste mig fra sofaen efter vi så 1992 (i disse fodboldtimer) kunne jeg konstatere at den sidste dråbe alkohol havde forladt kroppen.

Men hyggeligt og festlig var fredagen - ligesom en sommerfest faktisk skal være :)

2 kommentarer:

  1. Vi havde også sommerfest fredag ;-) med drinks. Fik faktisk ikke drukket andet, selv om der også var vin. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, drinks er ikke så tossede endda - håber festen var god :) kh. S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...