fredag den 9. oktober 2015

Velkommen efterårsferie

Hej Efterårsferie 
Vi har virkelig glædet os til at vi endelig kunne hilse på dig her idag. Vi har faktisk talt dage de sidste uger for vi havde alle sammen virkelig brug for du kom. Og så endelig kom du.

Sammen skal vi få tiden til at gå med at lave så lidt som muligt på så meget tid som muligt. Det er du god til, kære efterårsferie. Ligesom vi plejer. Jeg tænker vi sammen skal få dagene til at gå med at tusse rundt i nattøj til langt op ad dagen - tage ud i efterårsskoven og finde blade, kastanjer eller andre ting. Sikkert skal vi os' tage på tur udi legepladsland. Og vi skal udhule græskar, og spise pandekager - både morgen middag og aften - det har storemusen ønsket sig.

Ellers skal vi se havd vi hitter på. Måske en tur med metroen måske bare bage boller og være ude i vejret. Jeg er sikker på vi nok skal få tiden til at gå sammen du og os. 

Nu starter vi med at spise havregrøds klatkager. Så er ferien ligesom igang :) hvis her er lidt stille er det fordi vi er sammen om at gøre efterårsferien så god som den plejer at være - god ferie derude. 

Kærlig hilsen fra alle os fem melboller ;) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...