torsdag den 15. oktober 2015

Postkort fra ferielandet

Efterårsferien er altså noget dejligt noget. Vi nyder hver enkelt dag til fulde - i lørdags pakkede vi vores fine nye Berlingo og drog sydover for at besøge mine forældre. Det er altid en sikker vinder når vi præsenterer pigerne for den slags planer.

Nede på landet hos mine forældre var der tid til:
- en (u)frivillig lang løbetur - jeg regnede ikke lige med at turen blev længere end 10 km. Det blev den... og en mindre løbetur på knap 6 km. Formen er virkelig ved at være der - måske jeg snart skulle melde mig til løb igen?!
- biograftur for alle fem - vi så (eller rettere nogle af os så) inderst inde. Manden, min mor og Storemusen så hele filmen. Jeg har filmens slutning til gode, den var en tand for uhyggelig for Tiller og Tuller, så vi smuttede da der var en time tilbage og købte i stedet ind til aftensmaden - græskarsuppe en all time favorite
- tur æve æ græns' med Storemusen mens min mor passede Tiller og Tuller - Cittymarkt var en på opleveren for Provnsmusen - win-win for alle! Selvom vi skulle overtale Storemusen til at tage med os - og nærmest tvinge hende - da vi trillede ind på gårdspladsen mente hun bare det var vidst lidt fjollet at jeg ikke ville med til at starte med, det har været en rigtig god eftermiddag.
- masser af tid til hygge, strik og snak for de voksne
- masser af tid sammen med bedstemor (og det kan man bare ikke få nok af når man spørger Tiller, Tuller og Storemusen) især når man læser Øglemors sidste indlæg.
- og masser af leg ude og inde, afslapning og hygge alle seks. Min (pap)far var nemlig på Jagt i Sverige og derfor hyggede vi lidt ekstra om min mor.

Så de sidste to hverdage i ferien er manden på arbejde - mens vi fire tøser hygger hjemme med at lave så lidt som muligt på så lang tid som muligt. Vi tusser rundt og leger og strikker og drikker kaffe indtil frokost - hvorefter vi begiver os ud i vejret og finder på hyggelige ting at lave. Idag var vi et smut i nabo-byen for at hente pigernes pas - og drikke saft/kaffe og spise muffins på Café - og snakke om alt muligt. Det er simpelthen så dejligt at have ferie sammen alle mand, at jeg sagtens kunne bruge en uge til og en til hvis jeg skal være helt ærlig.

Hvis du holder ferie - nyd resten af dagene :) over and out herfra

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...