mandag den 17. september 2012

Søndagstur

Igår var den bette familie på tur - til Nordsjællands Fuglepark. En skøn lille park i nærheden af Græsted med masser (!!!) af papegøjer, og et 'fugleshow', hvor de lader tre blå-gule ara'er og to kakaduer flyve frit omkring. WOW siger jeg bare. Eftersom de tre papegøjer og de to kakaduer ikke mente de skulle i buret med det samme da showet var færdigt, fløj de rundt hen over hovedet på os - det sys tøserne var sjovt. Man var ikke i tvivl om hvor de var - eftersom de andre fugle i deres bure lavede en voldsom larm når de frie fugle fløj rundt over hovedet på dem. Meget sjovt.

Det var en super hyggelig tur med madpakker, og børn der bare hyggede sig. Dejligt dejligt - det giver så meget energi at være ude og hvor er det blevet nemt! Kapperen bag i Berlingo'en, madpakker, og noget at drikke - og så er vi ellers klar til at drage afsted i det danske land.

Turen sluttede med lidt kvali-tid til mor og far, eftersom vi havde tre meget trætte og dybt sovende børn på bagsædet. Så hurtigt blev turen hjem til en lille svip-tur i det nordsjællandske: Kaffen blev hentet på den lokale tank (ok kaf' faktisk) og der var tid til at snakke, hus, arbejde og alle de ting der rører sig i vores hoveder lige nu :) Sikke en skøn søndag!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...