søndag den 23. september 2012

Søndagstur i efterårsvejret...

Vi er ved at lære det - hvad gør man når man har tre piger som på en eller anden måde er små-sure?! Idag var det Matilde der havde en ualmindelig dårlig dag, hun var ked og kom tilsæt sove alt for lidt i eftermiddags...og fik også vækket Ida i samme omgang...

 Så havd gør man(d) og kone!?

Pakker klapperen, fylder børnene i den og går ned til køerne på engen, og tager videre derfra til en dejlig legeplads. Det hjalp på humøret af alle.... Vi endte faktisk med at have en dejlig eftermiddag i efteråret. Sikke en glæde der lyser ud af tiller og tullers øjne: go go go! Og den lille pegefinger peger strittende på tre køer på engen. Karoline trisser rundt og forklarer Ida og Matilde, se dernede er en  sø, se der er køerne, se lille baby nu ligger den der. Hun er simpelthen verdens bedste storesøster og så omsorgsfuld! Det er så dejligt.

På legepladsen bagte Karoline sandkager, drak lidt saftevand og tussede rundt og storhyggede. Ida ofg Matilde forcerede nye forhindringer, balancerede, og rutchede, gyngede og hyggede! Nogen gange er det bare de små ting i hverdagen der betyder aller mest, glæden i børnenes øjne, når vi gynger eller ser på køer :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...