fredag den 15. marts 2019

Lidt om mit nye røde lyn...

Jeg har ikke været super aktiv herinde de sidste uger. Jeg løb lidt tør for ord fordi jeg har haft så travlt med alt muligt og primært med at komme til hægterne igen og prioritere mig og bare lufte ud i hovedet. 

En ting jeg brugte den sidste weekend i februar på var at se efter en ny brugt racer cykel. Jeg har i lang tid haft lyst til at skifte en af bil turene til og fra arbejde ud med cykeltur. Både for min egen motions skyld. Men også for CO2 udslippets skyld - for på en eller anden måde er det et lille bidrag til at forurene lidt mindre. Bare en smule. 

Så efter en stak cykler blev solgt for næsen af mig for vejret i slutningen af februar var så varmt at man kom til at tænke at foråret var på vej - kom jeg op i omdrejninger og købte en fin rød racer. 



Jeg kørte helt til det yderste af Vestsjælland for at købe den - og siden har den stået i vores garage. Og jeg har nu investeret i cykeltøj, og ditto sko. Og pedaler. Og krydser fingre for at vejret lige blir lidt bedre for jeg vil så gerne prøve min cykel. 



For ikke engang katten har lyst til at gå uden for en dør i det her regnvejr - 

2 kommentarer:

  1. Jeg håber, du snart kommer ud på cyklen. Ikke nok med regn, så blæser det jo også vildt meget for tiden. Bare det snart skifter. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja - marts var regnfuld! Heldigvis er april god ved os - så cyklen er blevet luftet. En del :) kh S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...