onsdag den 13. marts 2019

Lidt om at tælle ned - to gange otte års fødselsdag comming up...

Der er 31 dage til den 13.4. - det er en slags servicemeddelelse ;) for vi har nemlig to syvårige i huset som glæder sig afsindig meget til deres fødselsdag, så vi har fuldstændig styr på hvor mange dage (og uger) der er til den 13. april.

Ønskesedlen er ikke lang - tingene der står på den er nøje udvalgt - for det er det fedeste at få alle sine ønsker opfyldt. Der følger os en lille vejledning med om hvad af de ting de to trunter godt kan undvære - fx tasken og snørebåndende til de side-by-side rulleskøjter som de ønsker sig aller-mest!

Og så er der jo også fødselsdagen med klassen - som vi gerne vil holde for hele klassen, for at lære drengene at kende, men også at se hvordan klassen egentlig fungerer socialt - og ikke kun i pigegruppen, som vi af gode grunde jo har bedst styr på ;)

Så ja, vi holder skruen i vandet - og planlægger fødselsdagsønsker (de skal bestilles snart, for de er lagt i indkøbskurven online), og snakker om det er rimeligt at storesøster er med til fødselsdagen sammen med en veninde (og det kan diskuteres meget og længe når man næsten er otte og er lidt træt... eller bare diskussionslysten...) - så har pigerne lavet en ønskeliste til lege på fødselsdagen, som vi kan vælge fra når vi skal have fyldt lidt sjov og spas i 3 timers fødselsdag hvor vejret forhåbentligt er med os :) om knap fem ugers tid ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...