tirsdag den 2. juni 2015

I juni vil jeg...

Juni er en god måned, det er den måned hvor sommeren starter (hvis det ellers stoppede med at regne og blev lidt varmere) - og hvor der er kort tid til at vi skal holde sommerferie. Juni i år vil være helt særligt - for om præcis 6 dage forsvarer jeg min afhandling. Jeg glæder mig - er spændt og også en smule anspændt når jeg tænker på at det går løs her på mandag.

Så i juni vil jeg

- forsvare min afhandling!!

- slappe heeelt af, og finde mig selv (arbejdsmæssigt) efter jeg det sidste halve år har fokuseret på min afhandling
- passe på mig selv, og passe min sengetid
- strikke en t-shirt trøje færdig til Tuller
- starte noget strik til mig selv.
- fortsætte min ingen sukker (eller så godt som ingen sukker) udfordring
- nyde min dejlige familie, familietid er den bedste tid, synes jeg.
- fortsætte min off-line tilværelse (i arbejdsøjemed, ing?!, og også i fht. at lægge tlf/iPad væk når fokus er i familien.)
- pleje venskaber

Hvordan gik det så med min maj - liste?

Jeg har ladet op, og lader stadig op. Jeg er overrasket over, hvor hårdt det var for kroppen af aflevere den afhandling, så maj er gået med "efterveer" og dalre tiden væk - gøre ting jeg har haft lyst til, og finde et arbejdstempo som jeg kan holde til - mange år frem :) Så jeg har hygget mig med min mand og mine skønne børn, alt det jeg kunne, jeg har holdt den skønneste fødselsdag og fået den dejligste gave jeg blev færdig med at strikke trøjen til Tiller, men i stedet for at starte egostrik, strikker jeg til Tuller nu. For hun ønskede sig altså også en trøje (strikket af mor, for min mor strikker en til Tuller nu, og som er færdig om ganske snart...) ,... for at se Tiller løbe rundt med en trøje som er så tæt på færdig (med tråde dinglende osv) og se hendes glæde ved det, kunne altså få mig til at udsætte egostrik en måned. Jeg forsøger at være nærværende, meditere så ofte det giver mening for mig - og være off-line og alt det der, og lykkedes også bedre og bedre med det - men der er stadig plads til forbedringer, og jeg gætter på at når forsvaret er hakket af på juni listen, kommer det med off-line helt af sig selv. Jeg har også nået at reviewe artiklen - og afvist den - og ud over alt det andet - virkelig hygget mig med bøger og andre gode ting i maj :)

Så hvis min juni blir som min maj var, så klager jeg ikke :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...