torsdag den 7. marts 2013

Lidt mere mindfullness

Jeg er nu i næsten otte uger gået til mindfullness - og det har ærlig talt ændret mit liv! Jeg ved godt det måske liiiige lyder voldsomt nok, men mindfullness har hjulpet mig lidt videre med nogle (måske lidt uhensigtsmæssige) ting som jeg har brugt rigtig meget (tanke) energi på i lang tid! Nå men jeg er sikker på I er spændte på hvordan jeg nu gør :) og hvad jeg har ændret med det her mindfullness så here it comes... Men hvis du synes det blir for langhåret og buddhistisk står det dig frit for at læse andre indlæg tidligere på bloggen... Eller vente håbefuldt på det næste indlæg. Du kan jo også i den mindfulle ånd læse med, nysgerrig og med et åbent sind :)

Here it goes:
Jeg er blevet mere nærværende - ikke fordi jeg ikke også var det tidligere, men mine tanker havde et bare med at flyve langt væk fra fokus når jeg fx snakkede med nogen, eller legede med børnene... Nu kan jeg mærke når mine tanker flyver, og jeg kan Blidt men bestemt føre dem tilbage til hvor jeg oprindeligt kom fra.
Jeg kan skelne og adskille tanker - følelser - krop når der sker uventede og måske dårlige ting i mit liv, som jeg tidligere blev ked af det over eller sur på. Det gør jeg stadig, men ved at adskille tanker - følelser - krop kan jeg bedre acceptere hvad der sker, finde en løsning for mig og finde dem rette hylde i mit hovede til 'tinge ' hvor den Så blir og ikke dukker op igen og igen...
Nå ja og så sidst men ikke mindst mediterer jeg en del - det kan være stående når jeg venter på toget, eller siddende når jeg er på vej til eller fra arbejde. Jeg har også prøvet det gående, med fokus på lyde - og andre sanseindtryk. En anden måde at transportere sig gennem byen på...
Jeg har meditationer liggende på min telefon - set dem og hørt dem via you tube (lægger link ind senere) og øver mig nu på mine egne meditationer :)

Så derfor (og nogle andre ting) har mindfullness for mig betydet rigtig meget. Hvis jeg nu skulle anmelde det - ville jeg give ***** ud af fem stjerner, og kan give det mine varmeste anbefalinger med på vejen! Må resten af din torsdag blive nærværende og fyldt med gode oplevelser!

Et lille view fra min løbetur igår i og rundt om Forstadsbyen

2 kommentarer:

 1. Det lyder dejligt. Specielt det med mere nærvær. Kan selv mærke at tankerne flyver når jec leger med børnene...
  Hvor har du taget et sådanne kursus ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har taget kurset gennem arbejde, men jeg ved at Mindfullhouse i København holder (gode) kurser - vores 'lærer' anbefalede dem. Jeg regner med jeg tager et genopfriskningskursus i efteråret derinde.

   Man kan øve sig på de der tanker - jeg plejer egentlig 'bare' at minde mig selv om, at fokus er leg eller at tegne eller hvad det nu måtte være, når mine tanker er på afveje, og jeg er ved at planlægge, løse problemer eller noget helt tredje når jeg egentlig 'bare' burde lege/tegne...

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...