torsdag den 21. marts 2013

Forår, forår kom nu frem

For du er min bedste ven!!

Og jeg er virkelig klar. Jeg er lidt (?) træt af overtækkere, hue, vanter, sne (servicemeddelelse - det har så sneet næsten hele dagen her i idyllerisk forstadsby). Tænk idag er det den 21/3 og det betyder forår og her står vi så midt i sne, kulde, sjap og en strid vind fra øst - vil vinteren ingen ende tage?
'Udsigten i forstaden igår' Netop steget ud af toget
Jeg ved godt at det er lidt et brokke indlæg, men jeg har virkelig brug for at komme af med det... Så bær lige over med mig ing? Jeg lover næste indlæg, blir fyldt med overskud og sager - for det kommer til at handle om vores forestående ferie, ikke til de varme lande (med mindre der blir 20 grader i idyllerisk forstadsby), men bare ferie :)
Fodspor i sneen
I mit stille sind tænker jeg foråret er afskaffet - for efter påske går sikkert vi direkte ind i ca 20 grader, i to uger, hvorefter det igen blir bidende koldt, sikkert også regnfuldt - i hele maj, dele af juni, hvor juli så byder på en eller to ugers hedebølge, og tre til fire kæmpe regnskyl - i august, blir det varmt igen, for der er de flestes ferie slut og så kan man så sidde på sin pind på kontoret og se ud til skyfri himmel, solskin og.så.videre!!
Når det sner så meget er børnene virkelig glad for det grønne lyn, man sidder godt og varmt inde i hulen ;)
Beklager dette sortsyn, men vinteren har været lang i år, børnene har stort set været syge siden juleferien...  og jeg trænger til bare ben, sandaler, kaffe på terrassen mens børnene leger i sandkassen, ture på legeplads, ture i skoven, duften af sommer og de fine grønne farver på nyudsprungne træer, jeg trænger i det hele taget bare til forår :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...