mandag den 20. juli 2015

Postkort fra ferielandet

Vi holder ferie med stort F. Det er utrolig afslappende og hyggeligt at være sammen alle fem. Heldigvis har vi stadig næsten to uger ferie på kontoen og det er sørme skønt. 

Her er hvad vi har bedrevet indtil videre. 

1) slappet af. Jeg har strikket Tullers trøje færdig. Det gjorde je på turen til svenske sommerhus. I svenske sommerhus et skønt sted i Småland har jeg strikket en halv dejligt grå trøje til mig selv egostrik når det er bedst. Fantastisk garn fra garnudsalg.dk en god opskrift og rækkerne strikker næsten sig selv. strik er ren terapi - punktum. 

2) været i pipi land - to dage. Og det har været skønt. Der var utrolig mange mennesker. Som i virkelig mange. Så mange at vi sad en time før forestillingen om ronja røverdatter startede for at få gode pladser. Så mange at vi stod i kø for overhovedet at komme ind på parkeringspladsen til Pipi land. Vi har set pipi - mange gange. Vi har set DonnerKarlson og Blom og Kling og Klang - og Tommy og Annika og så meget mere! Det var super godt. 

3) spist lækker smålandsk mad tag til Ingebo hagar!!! 

4) hygger os dagen lang. Pigerne leger - iPad holder fri - og pigerne leger meget og længe. Det gir tid til at drikke kaffe og snakke og strikke. Vi har spillet uno - tegnet - snakket - fortalt hinanden historier og bare været sammen. 

5) grinet fnist og hygget lidt mere. 

6) og meget meget mere :)

Så ferie holder maks!! 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...