fredag den 2. marts 2018

Lidt om svømning og når man er god til noget...

Som nævnt i indlægget her var Storemusen til audition til svømmeklubbens talenthold, og fik efter endt prøve også samtidig en invitiation til at møde op til de næste træninger...

Og det var en prøve - prøv at gøre sådan, prøv at hoppe i, prøv at svømme en bane crawl, lav en kolbøtte - alt i mens der stod en ung træner ved bassinkanten og satte et eller flere flueben, afhængig af hvordan det gik...

Jeg eller vi overvejede længe om det er "den vej" vi vil gå med Storemusens svømning inden vi overhovedet nævnte "audition, talenthold, mere svømning", for hvis man giver muligheden for audition (altså at møde op med sit barn som forældre) kan det jo have en ret stor indflydelse på hverdagen. Særligt når vi som vi jo gør stadig svømmer i den idylleriske forstad.

Vi besluttede at give det et skud - for hun elsker at svømme, vil gerne svømme mere, oftere og længere - -med andre ord, vi vurderede at motivationen var i top. Efter vi traf beslutningen om at komme til audition talte vi ret meget om at det jo ikke var sikkert, og det også er ok at blive valgt fra, ikke at leve op til kravene, og samtidig gav vi det ikke mange tanker jamen hvis det lykkedes hvad så?!

Det kom vi så til efter auditionen - for det lykkedes Storemusen at blive godkendt - og ende med at stå med en invitation i hånden til svømmeklubbens talenthold. Så måtte manden og jeg jo lægge hovederne i blød - for det kommer ikke til at hænge sammen at møde op 15.45 hver onsdag til træning, men vi kan godt støtte op om træningen om lørdagen - MEN - for der er jo ofte et men - vi må se at få hende svømmeren flyttet til byens svømmehold. For med talentholdet følger også stævner og sociale arrangementer mv. for at tømre holdet sammen socialt, når de nu bruger en del timer i svømmehallen. Så det forsøger vi på nu... altså at flytte hende (og dermed flytte og begrænse vores aktiviteter i gammel by, og blive mere knyttet til ny by, som jo slet ikke er så ny mere...) - og jeg tror det lykkedes - for der ligger også en invitation til at møde op til træningen mandag aften i den lokale hal og den lokale klub :)

Jeg glæder mig til at følge hende på sidelinjen, og se om det overhovedet er noget for vores Storemus - men nu prøver vi, og ser hvordan det går - eneste betingelse fra vores side er - motivationen skal følge projektet - for uden motivation er der ingen svømning ;)

2 kommentarer:

  1. Wow flot klaret Tillykke til storemus

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak - hun glæder sig til at svømme, meget og meget mere end tidligere :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...