onsdag den 7. marts 2018

Lidt om en lidt anderledes hjemmearbejdsdag...

Jeg arbejder hjemme idag - det som skulle være en virkelig effektiv dag, hvor jeg skulle samle op på en af de allerløseste løse ender er blevet en lidt anderledes arbejdsdag - en dag med to skønherligheder on the side.

Vinterens snot og hoste har endnu engang fundet os her på matriklen; i går aftes klagede Storemusen over stoppet næse, mens Tiller nærmest kastede op af hoste-kriller. Så de to trunter blev hjemme idag. Jeg arbejder stadig, og får samlet op på den løsteste ende som er - men det går noget langsommere end egentlig planlagt. (Nok også et mere sundt tempo for mig, i det hele taget) - for i ny og næ skal patienterne tilses, hygges om og snakkes med.

Vi (de) startede dagen med syning af filtdyr, lidt tegning, og leg (mest dem). Men luften er gået lidt af de to syge balloner... så lige nu ligger de på sofaen under tykke dyner og Netflix'er den. Vi har lige spist frokost sammen, der er varm te på koppen og ja, jeg vil fortsætte med at binde en sløjfe på den løse ende her de næste par timer. For når jeg har gjort det kan jeg sende det videre til mine gode kollegaer, der så tager sig af korrekturlæsningen :)  og så vil jeg tage mig kærligt af den næste løse ende, der allerede venter... og nej, vi taler ikke strikning, det er sørme også arbejdsrelateret (#tøhø)

Over and out her fra. Send sol og varme, så vi kan blive helt raske alle sammen.

4 kommentarer:

  1. God bedring med de to syge. Her er ingen syge, men det har lige sneet igen! Kom nu med det forår! Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Birgitte - den ene har virkelig haft det hyggeligt, den anden får endnu en sygedag i morgen...tror jeg. SÅ ja - kom nu forår!! Kh. S.

      Slet
  2. Svar
    1. Tak, den ene skranter stadig meget, den anden har haft en skøn hyggedag hjemme idag. Kh. S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...