mandag den 12. marts 2018

Lidt om festlige lørdage...

I lørdags var der fest in da house - eller ikke "in da house" men manden og jeg havde lejet et lokale i skovens dybe stille ro, hvor vi holdt vores begges 40 års fødselsdag (lidt forsinket, for vi opdaterede systemet til version 4.0 sidste år, men en vandskade kom som bekendt i vejen....)

Uanset om det nu var forsinket eller ej, så var det en vidunderlig herlig aften - for knap 50 skønne venner, familie og kollegaer (altså ikke af hver, men en god blanding) havde trodset sneen vi stadig har liggende, og var mødt op for at bruge aftenen sammen med os. Vi var både børn og voksne, og det gjorde aftenen til noget helt særligt - der var børnebord, der var "børnene får lov til at tage først" der var leg i de tilstødende lokaler, rødkindede og svedige børn, der havde løbet og leget fange, spist alt for meget slik og sikkert også drukket alt for meget sodavand...)

Og det er bestemt ikke sidste gang vi gør det i den slags. Måske vi skulle gøre det hvert femte år, at samle alle gode mennesker og spise god mad, drikke lidt øller og snakke, snakke og snakke...

Derfor har vi de sidste to aftener spist rester - sammen med naboerne, igår sammen med M. og I. der er efterlønnere og er til god vin; og idag med to andre skønne naboer og deres lille 1½ gut. Her var konceptet mere "spis og skrid" - med andre ord, kort og godt; mens M. og I. blev lidt længere, og fik et par glas vin og lidt kage med hjem :)

Vi er heldige, at vi har så mange gode mennesker i vores omgangskreds!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...