lørdag den 26. marts 2016

Tid til at ...

Ferie er lig med tid. Tid i lange baner. Tid til at lege. Meget og længe og igen og igen. 

Tid...
Der også bruges på lange snakke. På kaffe. På løb. På strikketøj. På familiebesøg. På hygge. 

Så ja vi nyder ferien. Ferien startede jo som sagt noget hektisk eller rastløs for mit vedkommende. Jeg kunne ikke finde roen - men det er jeg da siden kommet mere end almindelig godt efter. Igen med god og fin hjælp fra mit strikketøj min tro følgesvend. Jeg er lige nu igang med at teststrikke anden og lidt tilrettede version af Krittewitts valdetrøje. Denne her - 
 I en skøn farve kombi valgt af Tiller selv. Hun ville ha noget med lilla. Så det fik hun. Det er denne her (se nedenfor) det blir til. Og farven på den færdige trøje - den nederste - er en snyder. Den er hverken rustrød, brun eller nåwed. Den er pinkish-gammelrosa. 

Så strikkeriet hjalp igen med st få mig ned i gear hvor alle kan være med. Hvor jeg kan lade børn lege - kan lade opvasken og andre praktiske gøremål stå. For lige at strikke en omgang (eller fem) mere. Det er så dejligt at strikkeriet er min vej ind i ro og sjælefred. Og nu - ja vil jeg lige strikke et par omgange mere inden vi skal ud i vejret og ud i solskinsvejret for her hvor jeg er lige nu. Skinner solen fra en skyfri himmel - så alt vel her i påske-ferielandet :) 

4 kommentarer:

 1. Ak, jeg bliver en anelse misundelig med det strikketøj!.... Sagen er den, at jeg faktisk er rigtig god til at strikke, men jeg KAN ikke følge en opskrift! Mærkeligt, eh?! Ville faktisk ønske, at jeg havde en strikkeklub, hvor nogen kunne komme mig til undsætning!.... Fortsat god påske (and keep up the good work)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Strikketøj er bare guld værd! Jeg tror du skal ha' fat i de nemme opskrifter - for nogle er virkelig russisk for viderekomne. Især dem der skriver tre afsnit udelukkende med forkortelser. Dem kan jeg heller ikke greje. Men ellers så er drops min ven, de har masser af strikkeguides, som man kan se inden man kaster sig ud i opskriften ;)

   Slet
 2. Jeg kan ikke strikke, om det så gjaldt livet. Kun hækle. Hvilket er fint nok, men man kan bare lave så meget fint (bl.a. den fantastiske trøje, du flasher) i strik. Min mor forsøgte gentagne gange at lære mig det, men jeg er åbenbart kun motorisk indrettet til at have gang i én pind ad gangen ;-)

  Håber, du er kommet godt i gang efter ferien, og at noget af den afslappende stemning og følelsen af tid er fulgt med. God dag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke en skøn og sød kommentar! Tak! Hverdagsmorgenen var hård og ikke en af de bedste - men det var frokosten til gengæld... Så det går måske lige op?!

   Jeg kan så tilgengæld ikke hækle, som i slet ikke. Og sys jo at de mønstre man får frem med en hæklenål er skønne. Så måske vi skulle mødes med hver vores nål(e) og lære hinanden nogle trix?!

   Ha en skøn ugestart også!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...