torsdag den 6. august 2015

Igang igen, del 2

Hverdagen (og sommeren) er over os - vi nyder at hverdagen er igang igen på hver vores måde. Det er sjovt at møde sine sommerbrune kollegaer igen. Få lidt fagligt indput, og faktisk opleve hvad tre ugers ferie gør ved ens sind. Heldigvis har langt de fleste af mine kollegaer haft en virkelig dejlig ferie, har fået slappet af - så møderne på jobsi handler meget om "øøøhhh, hvad var det nu vi aftalte - og hvor var det vi slap inden ferien" og det ser jeg virkelig som et sundhedstegn. Vi nyder at spise frokost ude og løbe før arbejdsstart bare for at nævne nogle af goderne på mit arbejde.

Børnene er glade for at være tilbage i hver deres hverdag sfo og børnehaven. Så lige så dejligt vores familietid har været, lige så dejligt er det at hverdagen er over os igen - og for en gangs skyld synes jeg ikke at vi er blevet overhalet indenom af hverdagen efter en ferie.... Det er dejligt med lidt faglige input, faglige diskussioner og skriverier... ligesom børnene også nyder at være ude blandt vennerne igen. Legeaftaler laves, lege leges osv. Så det er trætte (og beskidte) børn der kommer hjem hver eftermiddag... Og ja, det er da ærgerligt at det er nu solen skinner - når nu den sidste uge af vores ferie druknede i vand. Men Pyt. Vi har jo haft en masse dejlige solskinsdage i ferien også. Og solskin efter arbejde gør jo også at man lige kan nyde lidt sol på vejen hjem og glædes over at sommeren endelig kom. Bare ben og bare arme på arbejde er nu noget der er rigtig dejligt!

 - det er dejligt med trætte børn, der nu på fjerde dagen har genfundet en form for hverdagsrytme igen. Jeg har indset at kl. 22.30 ikke er den rette hverdags-sengetid for mig. Men jeg øver stadig at få det til at fungere i praksis - altså at gå i seng omkring kl. 22. Ikke nemt når både strikketøj og snak med manden trækker. Jeg elsker den stilhed fra kl. 21.-22 når der falder ro på lejligheden (madpakkerne er smurt, vasketøjet er hængt op og lagt sammen og den slags ting) så man kan ramme sofaen med god samvittighed. Så der arbejdes stadig på det med at gå i seng til ordentlig tid!!

Så mens der arbejdes på det med sengetiden, så det overskud der nu har indfundet sig på min personlige overskudskonto forbliver overskud og ikke forvandles til en ren underskudsforretning, nyder jeg sol, sommer og i det hele taget bare hverdagen :) god torsdag derude!!

3 kommentarer:

 1. Det lyder som om, du har ramt en rigtig god måde at komme i gang med hverdagen igen. Dejligt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde hilsen - det virker ihvertfald for vores bette familie :)

   Slet
  2. Og ps: hvordan går det med Øglens start? Og har i fundet bh til Varan?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...