torsdag den 13. august 2015

Første skoledag

Storemusen havde sin første skoledag i mandags her i den idylleriske forstad - det var en rigtig god dag - omend dagen efter første skoledag - altså den første rigtige skoledag vakte endnu mere glæde og sommerfugle i maven. Og dagen efter (igår that is) også var en god dag!

Hun er så glad!! 

Sikke en forløsning - endelig er hun en skolepige der går i nulte b. Og som hun sagde igår så er det her rigtige skole meget bedre end før skole SFO. Så her på tredje dagen kan vi sige - succes! (Jep, jeg tror på det bliver godt - også selv om hun i morges havde en mindre nedsmeltning om at det hele var træls (idag har hun en lang dag der slutter kl. 14.30) og at hun meget hellere ville blive hjemme og se fjernsyn og slappe af). Hun holder af sin lærer og sin klasse. Hun får spist sin madpakke, drukket sin skolemælk og der virker som om der er nogle rigtig gode rammer for børnene i vores skole. Men hold fast nogle lange dage - skole til halv tre - tre ud af fem dage... De andre to er der skole til halv to. Det er hård kost for en nystartet skolepige. Så hun er træt med træt på, men virkelig, virkelig glad. Så jeg tror det er meget godt vi har trukket stikket og meldt afbud til at besøge min lillebror og hans familie den her weekend. For det blir en for hård weekend - for fætrene, de står tidligt op. Som i rætti' rætti' tidligt, som i før kl. 6.  Og når man er træt, så holder tidlige morgener slet ikke. (det gør det heller ikke for os forældre kan jeg lige afsløre, men sådan er det jo når man er på besøg).

Så idag har vi sendt en træt bette tøs afsted. Heldigvis er det fredag i morgen (lig med kort dag, og mere sfo-tid), og så er det weekend. Dejligt for os alle tror jeg. Men status efter de første dage er - her går det godt. Hun nyder sit nye liv. Og vi er ved at vænne os til at vi nu kan kalde os forældre til et skolebarn - heldigvis er der to år til de næste to starter i skole. Så er man stadig lidt "småbørns forældre". Og de to - de er faktisk startet med at cykle hjem fra børneren på skift - men det skriver jeg lige om i et andet indlæg.

God torsdag derude.

2 kommentarer:

 1. Skønt, det er bare en stor dag og maaange år der skal bruges der.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evig ret! Det er sådan en stor dag både for store og små :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...