onsdag den 2. september 2015

Efterårsaktiviteter - svømning...

Så er svømmesæsonen skudt i gang. Igår var første gang Haletudsehold for tuller - søndag følger tiller trop (og måske får hun følgeskab af Storemusen, der lige pludselig også spurgte til hvornår hun går til svømning... det går hun så ikke, fordi hun ikke ville da vi har spurgt hende de sidste mange gange da svømning og tilmelding til samme stod på tapetet...). I år skal de gå på hver deres hold - i stedet for at skiftes. For at vente (14 dage) på det blir ens tur, når nu det bedste man ved er at svømme - er lang tid... så må man gå til svømning på sit eget hold :)

Vi holder fast i at svømmetid er alene-tid med mor. Far bliver hjemme med resten af banden, og sørger for god ro og orden ;) alene-tid med en voksen er nemlig luksustid, for der er tid til at blive hørt, set og få 100% fuld opmærksomhed - helt uden "forstyrrende" søskende, der kan bryde ind i en eller anden fortælling om stort eller småt. Det er dæleme vigtigt at have den alenetid med et barn ad gangen - og vi har prioriteret det mere eller mindre altid. Det er straks lidt sværere at få alenetid med Storemusen (for der er ligesom to børn der skal afsættes på én gang) - men ikke desto mindre mindst lige så vigtigt, at hun også har alenetid med enten os begge eller bare den ene af os.

Vi kan mærke på pigerne de nyder det - så nu deler vi dem så meget som det er muligt uden at vores hverdag vælter - det har så betydet at jeg er gået til frisør 3 gange i de sidste seks uger - hver anden lørdag med en af pigerne. Og at de nyder det - kan man jo ikke fortænke dem i, vel?

Derfor - alenetid!! Billedet er lånt her
Så igår, var svømmedag - og det foregår jo i det store bassin, så det var koldt (for barnet - der dog havde neoprendragt på - og for mor'en der bare havde sin badedragt på...) så det var faktisk dejligt at Tuller valgte vi skulle i sauna "hvad er der derinde mor? - det vil jeg prøve" efter endt svømmetur, for lige at blive varmet godt og grundigt igennem. Vi fik snakket om taxaer - om hvor Netto er, om hvilket rugbrød vi skulle købe og om hvor sjovt det havde været at være i det store bassin (selvom det var koldt) og at Tuller kunne have svømmet meget, meget mere - og uendelig mange andre dejlige ting.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...