mandag den 17. juli 2017

Lidt om sommer på trods...

Jeg har taget en ret drastisk beslutning hvis jeg selv skal sige det. Ok der er faktisk flere. De andre kan jeg altid fortælle om senere. 

Det handler om sommer. Eller mangel på samme. Og jeg nægter simpelthen at give op og iføre mig lange bukser før igen sådan lige her og nu. Så derfor har jeg valgt shortsene til. Med vilje. Det skal virkelig storme en halv pelikan og regne slagregn før jeg kaster håndklædet i ringen og tager lange bukser på. Så det er sommer på trods. 

I stedet for lange bukser er det så sko og uldsweater men med shorts. Sikkert et ømt syn. Jeg er virkelig ligeglad jeg nægter at lade vind mangel på sol eller halv-lunkne temperaturer bestemme. Næh nej. Det er mig der bestemmer og det er shorts. Midt i juli er det shorts vejr. Punktum. 


Ligesom den anden dag hvor jeg sad på terrassen iført shorts - med tæpper - og min uundværlige høstjakke :) og kaffe naturligvis. 

Det er juli - og dermed sommer ❄️❄️❄️

6 kommentarer:

 1. Vi kan godt bruge lidt mere varme,så jeg krydser fingre og tæer for at shortsene ikke skal skiftes ud med de langebukser 😉

  SvarSlet
  Svar
  1. Mere varme kunne være lækkert og mindre vind. Nu er jeg gået i shorts i næsten tre uger og efterhånden skal der meget til før eg virkelig fryser... ⛄️

   Slet
 2. Enig! Det hedder shorts - eller som her (primært) korte nederdele! For juli ER nemlig sommer. Så vi kan være standhaftige sammen :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt der er en til der er standhaftig og tror på sommer ☀️☀️☀️

   Slet
 3. Hahaha, det går slet ikke for en frossenpind som mig :-) men jeg nægter til gengæld at tage sko/strømper på. Bare tæer og sandaler. Det er jo sommer! Kh. Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er faktisk selv en frossenpind - derfor har jeg sko og shorts kombien på. Tit fryser jeg med lange bukser og sandaler -- total mærkeligt.
   Så i år har jeg ingen sandal striber på fødderne. Men det kan jo nå at komme hvis nu sommeren virkelig kommer en dag... kh S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...