fredag den 21. juli 2017

Lidt om rejsetips til Småland...

Vi har brugt den ene af vores sommerferieuger i småland i Sverige. Og manner der er så meget mere at se - ar vi ...

Seriøst overvejer:
 at flytte til Sverige (store lækre Volvo biler til ingen penge og smukke røde huse med hvide vinduer) 
Alternativt 
At købe en fin lille stuga med sø, båd og blåbær i baghaven. 

Men indtil de drømme bliver til virkelighed tager vi på ferie igen og igen herop hinsidan og nyder...

# Astrid Lindgrens verden. Altid og igen og igen et besøg værd. Børnene elsker det og de voksne ligeså. Fedt med god teater og på trods af mange besøgende en ro der overgår alt. Husk st købe adgang to dage med det samme. For med to dage har man tid. Masser af den og behøver ikke at jage rundt. # Klevar Gruvar. En mine fra for mange år siden som man selv kan gå på opdagelse i. 55 m under jorden. Små gange. Lommelygter og kulde så det basker. Fantastisk og overvældende oplevelse. For alle. Så overvældende for Tiller og tuller at vi vendte om og gik ud mens farmand og Storemusen gik på opdagelse # Molilla elgpark. Elge. Tæt på. Behøver jeg at sige mere? Men samme ro som i alv og kaffe, kanelbullar og i det hele taget et besøg værd. 

# Skurugata. En kløft. En dyb kløft. En udsigt der slår alt. Er man til natur er det her et lille geheimtip for naturelskere tæt på Eksjø (som også i dem grad er er besøg værd) Stugor - at finde det helt rette sted at bo i midten af småland hvor man kan nå alle mulige skønne seværdigheder. Og det er netop det jeg mener. Jo mere vi kommer her jo mindre "færdige" blir vi med området. 
På bucket listen er stadig:
Kalmar, Væksjø, Hultfred og Øland - Og så er der alt det andet vi også gerne vil se og gøre her. Næste år blir det to uger for det behøver vi. 2 kommentarer:

 1. Hårh, sikke en skøn tur I har haft hinsidan. Dejligt med masser af anbefalinger. Tak ♡

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ks. Turen var virkelig skøn. Og alt for kort.
   Nyd søndagen. Kh S.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...