fredag den 15. april 2016

Nu med to femårige in da house

I forgårs - den 13.4. - fejrede vi endnu en dejlig fødselsdag. Tiller og Tullers fem års fødselsdag. Det er vildt... og ikke til at forstå hvor store (og dejlige - det har de nu været hele tiden...) og selvstændige de er blevet.

Så den 13.4. hold vi fri. For at:

Fejre fødselsdagen, sådan rigtigt. Først om morgenen med gaver, sang og fødselsdagsmorgenmad. Hurra-råb og hygge, kaffe og sager.

Når man bliver fem år bliver man særlig glad når man får en fodbold, et løbehjul, modellervoks, glimmerfarver, hårpynt, og lidt lego. Det første eget lego, som man nu kan lege med, når man selv vil og ikke når Storemusen allernådigst tillader det ;) alt er selvfølgelig ens (undtagen modellervoksen, som de sagtens kan finde ud af at dele eller lege med alle sammen, for egentlig får de ens gaver (de ønsker sig også det samme) og på den måde køber vi os ikke til flere konflikter herhjemme, jf. indlægget her.

Efter vi havde sendt far på arbejde, gjorde vi klar til rykind fra børneren, for mellemgruppen kom på besøg. og da vejret viste sig fra sin allerbedste forårsside (but of course) var der først dømt leg ude - hvor vi også testede den nye fodbold (den virker) og så blev der budt på rugbrøds-mad-kagekone (tog selvfølgelig ingen billeder af værket, til stor ærgelse for alle som jeg indtil videre har fortalt om rugbrøds-mads-"kage"konen), muffins og mælk. Mad som børnehavebørn elsker, for der var ihvertfald mere end almindelig meget mad-ro. Ikke nogen børn sagde noget, de spiste bare godt igennem. Og det er jo et kvalitetsstempel i sig selv ,)

Bagefter var der lidt leg inde og lidt ude og så fulgte vi børnene tilbage til busstoppestedet, og vinkede da de drog afsted. Resten af dagen legede vi inde, og ude, og så Ariel film, og spiste ristet rugbrød i sofaen som eftermiddagsmad, og hyggede faktisk dagen lang. Lassagne blev aftensmaden som ønsket af trutterne :)

Da jeg spurgte Tiller hvad det bedste havde været - svarede hun - alt. Og den bedste gave, var alle - så jeg tror vi igen ramte plet med at få arrangeret en virkelig dejlig, og god og hyggelig dag for pigerne. Og selvom det ikke er til at forstå, de allerede er fem år (fødselsberetning) så er det også virkelig dejligt, hvor vi er nu :)

2 kommentarer:

 1. Åhhh, stort tillykke med dem. Fem år, alligevel - det er jo kæmpestort. Og lige om lidt (eller, altså - om et halvt år) er det Varanens tur. Ikke om jeg fatter det. De er jo stadig bare de små :-) (Når jeg tænker på, da Øglen var fem år, så var det på en eller anden måde helt anderledes, og jeg syntes, hun var så stor. Nu holder jeg lidt fast i det 'lille'. Ganske ubevidst, godt nok, men alligevel ...)

  Lyder som om, I havde en dejlig dag. Jeg vil gerne høre lidt mere om rugbrødskagekone, for jeg synes altid det er så svært at komme i tanker om noget, som ungerne gider spise (meget af), og som samtidig er sjovt og relativt nemt at lave. Mht. gaver kan det også være, jeg lader mig inspirere - synes aldrig, mine unger sådan rigtigt ønsker sig noget, men modellervoks, bolde, lego, mv. kan man jo altid bruge :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hilsenen og tillykkerne :) jeg har det præcis på samme måde mht. Tiller og Tuller. Synes også Storemusen var meget mere moden/større end de to små. For de er jo 'små' men næste år skal de jo starte i skole - så har jeg (og I, jo også) - kun skolebørn GISP!!

   Vi havde en virkelig dejlig dag. Der var ret meget "vi gør hvad I har lyst til" over dagen. Lige som der skal. Modellervoks inkl. et is-sæt og et "lav sjove former sæt" var lige i øjet, ligesom bold og lego også var det. Løbehjulet er med over i børner idag. Så for første gang har vi virkelig ramt plet med alle gaverne. Jeg laver lige et indlæg om den her rugbrødskagekone. (uden billeder forstås) ellers er google måske en ven i nøden?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...