torsdag den 29. august 2013

Jeg er priviligeret

Det er jeg - ikke bare fordi jeg har verdens bedste mand og tre skønne børn. Men også fordi jeg har et arbejde, hvor eg kommer på tur - ud i naturen. Og ikke bare hvilken som helst tilfældig natur - nææh nej. Det er natur som er flot -betagende - og så meget mere!! Det er heldigt, og jeg har faktisk lidt flere ture tilgode - til Ristinge Klint og Langeland, to ture til Svanninge Bakker/bjerge, en til Stenøse skoven, og måske kan jeg tiltuske nu en tur mere ;) ture ud i naturen er skønne!

Men idag, har jeg været ude i et naturområde - Urup Dam, jeg har aldrig set noget lignende!! Så smukt, så sjældne planter, så virkelig imponerende
Urup Dam, og HvasAvneknippe i forgrunden

Leverurt!!
Gennemgående flot natur :)

2 kommentarer:

 1. Haha, min seneste indlæg står i skærende kontrast til dit. Jeg har ingen idé om, hvor de steder du nævner ligger (OK - hvis jeg anstrenger mig, kan jeg måske ved held udpege Langeland), men skønt ser det ud. Også selvom jeg har en fornemmelse af, at kameraet ikke helt gør det skønheden ære :)

  SvarSlet
  Svar
  1. sjovt, de udkommer næsten synkront :) men jeg må så afsløre - at min geografiske kunnen på lige netop Fyn er rimelig ringe. Jeg bruger google maps til ALT :) til stor morskab for mine elever. Det sammen med at jeg er ringe til højre og venstre kan levere meget underholdning :)
   Jeg må vende mig til at huske mit kamera - og ikke bruge iPhonens kamera :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...