onsdag den 21. august 2013

Det er jo mørkt

For hulen da kl 4.25 hvor mit vækkeur ringede... Så mørkt at jeg kl lidt i fem skal have lys som i L.y.s. På cyklen!! Fik i den - lys på cyklen. Det skal man jo når det er vinter og ikke midt i august (med mindre man skal #gudsjammerligt tidligt op...) men til gengæld var Storebælt smuk her til morgen!!
Arbejde i toget holder - særligt når det er denne bog :)
Nu kan jeg vidst sige: Så er jeg  rigtig igang med det her arbejde igen efter sommerferien - idag var første dag hvor jeg mødte kl 8.15 eller rettere kl 7.30 (for det passer bedre) i større provinsby, så skal man (læs jeg) afsted fra idyllerisk forstadsby kl 5.12 med stoget!! Jeg havde helt glemt (måske mere fortrængt) hvor tidligt det er. Næste uge er der to dage hvor jeg møder så tidligt, så ja, jeg er igang!

Jeg har haft lange dage på skolen: lærermøder ligger efter eleverne er gået hjem, og når der er langt mellem
Arbejde og hjem er man jo tilsvarende sent hjemme... 
Det blev sent - 20:20 - godt det ikke er hver dag...
Billedet er fra i mandags, på det tidspunkt mangler jeg stadig turen til idyllerisk forstadsby. Ja, jeg piver - ja, jeg ved det her arbejde og de mange km og den store afstand til hjem er noget jeg har valgt - selv (sammen med manden selvfølgelig) men derfor er det stadig tidligt...og langt. Men jeg hygger mig på skolen, jeg hygger mig med eleverne, og nyder der er behov for mig :) jeg har gode søde og virkelig sjove kollegaer, så kan man jo kun være glad. 

Nu vil jeg hive stikket ud, for imorgen starter nok os så tidlig som idag - jeg skal på tur, alene for at se hvad jeg skal vise de studerende på deres intro tur når der står 'natur på programmet' - så god nat og sov godt :)
En tidlig morgen, godtnok kl. 6.12 - men tidligt er det uanset hvad...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...