onsdag den 26. juni 2013

Når en weekend fyldt med bedsteforældre...

er der lagt i kakkelovnen til en smadder hyggelig weekend, særligt da vi i søndags blev overrasket af endnu et 'sæt' bedsteforældre, der på vej til Sverige, valgte at slå et sving om idyllerisk forstadsby :) bare fordi!

I fredags var der bedsteforældre dag i børneren. Så hyggeligt koncept. Tag en blomst under armen, og plant den med dit barnebarn, mens du drikker kaffe og spiser hjemmebagte boller. Konceptet holder maks. Min far kom forbi, og havde taget et fuglehus med i stedet - han er mere til at hænge ting og sager op end at plante. Og fuglehuset faldt i god jord, og har fået en så fin plads midt på legepladsen i et stort træ! Spændende at se om (og hvornår) der flytter nogen ind.

Weekenden blev brugt på hygge, hygge og mere hygge, og nåååh ja, tøsetur ind til byen, for Storemusen trængte til en klipning. Vi havde på forhånd aftalt, at hun skulle sidde på stolen alene (for første gang) og få vasket hår. Så der sad hun, stor og stolt og fik vasket, klippet, sat håret i en fiiiiin fletning, og føntørret krøllerne. Hun er blevet stor, og jeg bliver mere og mere klar over, at min lille generte mus er ved at aflægge meget af genertheden, bare hun ved hvad der skal foregå :) det er bare så dejligt, og gør mig glad og stolt.

Søndag skulle der ske noget - vi havde to små trutter hjemme som cruisede fra den ene 'ulykke' til den anden - så pillefingerne skulle ud på tur - så to tørre boller blev pakket sammen med to pil-fingre; og afsted det gik med det grønne lyn over til ænderne, for de skulle fodres (at det så var Tiller og Tuller der spiste det meste af det medbragte mad er en anden historie). Men vi fik fodret ænder, og fik afledt dem lidt fra alt det der drilleri og så'n. Da vi kom hjem, havde vi fået uventet besøg af et sæt bedsteforældre mere, der var på vej på ferie til Sverige. Dejligt dejligt med lidt ekstra besøg, med kaffe, kage og bare hygge! Vi nød det alle sammen! Deres ophold i idyllerisk forstadsby blev da også lige forlænget - kun fordi de med en ret tungt læsset campingsvogn valgte at køre op over//hen over en kantsten, der resulterede i et meget punkteret dæk. Heldigvis kunne det skiftes, og heldigvis blev de til næste morgen, for at starte ugen med at løbe ned til Ola og Bessemand som pigerne kalder de to dejlige bedsteforældre, er en luksus som man skal lede længe efter :) og nok den bedste start på den sidste uge inden ferien :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...