lørdag den 9. marts 2013

En dajli' lørdag!!

Manden og jeg har været på date - jeps, du læste rigtig - d.a.t.e.!! Vi har i lang tid snakket om at vi blir nødt til at prioritere hinanden (også) uden børn*. Dvs. lade børnene blive hjemme og være mand og kone, kærester, og sådan... Så er gode råd dyre, når bedsteforældrene bor i Jydens land, og ikke lige kan komme sådan liiige...Men, men, en dag for efterhånden længe siden, spurgte jeg søde A. der er medhjælper i børnenes institution, om hun måske, måske, måske har lyst til at se efter trunterne i ny og næ. Total fjollet, men jeg var pisse nervøs - underligt egentlig, men hun sagde JA!!! selvfølgelig - jeres børn er så søde, så jada! Hvornår, hvorlænge, hvornår, hvornår hvornår??? Var ca det svar jeg fik. Så her stod vi så med en skøn (kompetent) børnepasser! Vi føler virkelig vi har skudt papegøjen! Og skulle så jo bare finde en dag, hvor vi ville benytte os af gode A.

Nå men så her for nogle uger siden aftalte vi så, lørdag, som idag, skulle det være at hun gerne måtte passe alle tre trunter, så vi kunne komme ud og vifte med ørerne. Yay, hvor var det skønt. Vi var sådan set bare ude og spise frokost i Kongelig By nord for forstadsby, drikke kaffe 2go fra Mr. Beans Coffee, drible op ad gågaden, prøve (kommende) ny jakke fra Didriksons, og køre en tur (for det var p.i.*.*.e koldt, så det med at gå rundt hånd i hånd, gør vi lige næste gang, ing? Vi er nemlig så'n nogen amatører der lige glemte handsker...og overtrækkere... for det var altså virkelig koldt... og overtrækkere tager man iøvrigt heller ikke med på date, for der skal man gøre sig til og lækker)...
Men sikke en overskud vi fik af fire timer uden børn - at snakke uden at skulle tage stilling til 117 ting samtidig med at man skulle forestille at føre en nogenlunde fornuftig aftale, og blive afbrudt i tide og utide i både snak og tanker, så vi fik vendt vores jobsituation hvor der i den grad sker ting og sager for tiden (skriver om det senere når ting er blevet mere sikre...) så vi havde behov for at snakke, grine og hygge.

Daten sluttede så med vi glade tog ud og ordnede weekendens indkøb, uden børn, bare sammen manden og jeg. Lidt fjollet, men vi sys faktisk det var ret hyggeligt, for vi har ikke handlet uden børn de sidste fire år. Hvis du igennem indlægget har fået det indtryk at vi ikke lige har været verdensmestre i at få passet vores børn af andre er det korrekt ;) men det lader vi lige ligge, der er nemlig rigtig mange årsager til det (og lidt dårlige undskyldninger os'). Så næste gang, ing. - der skal vi ud at spise, på vores (gamle) favorit restaurant - på Frederiksberg... SaigonQuan here we come! Og så lige - så'n en date er altså rigtig dajli' - man finder nemlig lige ud af, at ham manden, at han er altså (stadig) ualmindelig sød - også efter tre børn og næsten 8 år kæresteri!

* Nu hvor trutterne snart er to, er overskuddet lige så stille og roligt kommet tilbage, så de sidste mange måneder har vi prioriteret vores lille familie, lavet sjove ting, som VI har haft lyst til - været på ture, set gode mennesker, og sådan noget...

Og der blev os' tid til at bage bananmårfins. Jeg brugte opskriften her. Som iøvrigt er min favorit-mad blog!

2 kommentarer:

 1. Lyder virkelig som en dejlig dag. Utroligt, hvor meget man kan værdsætte fire timer uden børn. Lyder virkelig hyggeligt - og er en fin reminder om, at en weekend uden børn ikke behøver at være aftendate og overnatning ude. Og hende børnepasseren lyder som en keeper - husk at forkæle hende lidt ekstra :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hende børnepasseren er en vi skal passe på, helt sikkert! Hun er simpelthen så sød, og børnene er vilde med hende. Som Karoline sagde om aftenen da jeg puttede hende og vi snakkede om hvad det aller-bedste ved dagen havde været: At A. passede os. (Og sjovt nok er det så her vi alle sammen sys det var det aller-bedste ved den lørdag ;)
   Glæder mig allerede til næste passeaftale :) God mandag til jer (og forhåbentlig en hel uge uden syge børn)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...