mandag den 7. januar 2019

Lidt om at øve sig på hverdagen igen...

Jeg har været igang med hverdagen siden i onsdags den 2/1 - mens manden og børnene har været i gang siden i torsdags - det gav os lige to(tre) dage til at øve os på hverdagen inden det sådan rigtig gik løs igen i dag.

Weekenden gik derfor med at sove lidt længere men med en indlagt "skranten-i-køkkenet" larm der kunne få pigerne ud af fjerene tidligere end i ferien, for så også at få dem tidligere i seng. Det lykkes også sådan nogenlunde lørdag og mindre godt søndag. Men begge dage sad vi dog ved morgenmadsbordet kl otte med blødkogt æg og hjemmebagte boller. Så er tidlige weekendmorgener til st holde ud. 

Jeg sys altid hverdagen er hård at få gang i efter juleferien. En ferie der alligevel altid er lidt lang men som føles kort pga alle de julesysler man har gang i op til (læs børn der er spændte og glæder sig til jul) og forældre (aka os - der altid har giga travlt i december på arbejde grundet undervisning) 

Den kombi gør at vi hver første dag i juleferien lander med et kæmpe suk der kræver sin mand eller kvinde at komme ned i gear til afslapning mv. Så når man endelig er der hvor ferie giver mening og vi alle har fundet ferie melodien så skal hverdagen skydes i gang igen. 

Det kræver kaffe. Det kræver en umådelig stor ja hat. Og at jeg passer min sengetid. Og særligt det sidste arbejder jeg på. I den grad. Og det skal nok lykkes. Håber jeg ;) 




2 kommentarer:

  1. Lige det med sengetid er jeg god til. Det betyder ikke, at jeg er frisk og kan også sagtens have dårlig søvn. Men jeg er god til at komme i seng til tiden. Kh. Birgitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Gid jeg var god til at komme i seng til tiden - jeg elsker de stille aftener, og bliver bare hængende på sofaen alt for længe... Min nattesøvn er heldigvis kanon - så på den måde er jeg heldig :) god weekend, kh. S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...