mandag den 5. maj 2014

Guuuud det er jo ni år siden...

.... at Manden og jeg startede med det her kæresteri - og det har i løbet af de sidste ni år ført os hen til at være ægtefolk og have tre børn! Ni år - det er dæleme lang tid og jeg blir bare mere forelsket i ham den skønne mand når jeg mærker hvor omsorgsfuld han er i alt det her sygdoms-halløj.

Nu som ægtefolk :) den 12/9/09

Inden vi nåede kæreste status - havde vi spillet poker med gutterne på kollegiet, danset Salsa, spist aftensmad hos manden, været i biffen og se Adams æbler, været på både ølbaren og props (altså mad, BIF og nogle øl var alt sammen på en aften) - mandens ultimative scorereplik var så: hvis det ikke var så sent ville jeg invitere dig på en kop kaffe - og så gik vi hver til sit :) og nogle dage efter var vi så officielt kærester. Jeg er ikke en der holder styr på datoer, så jeg ved bare, at det skete i disse dage  - sidst i april og start maj, hvor vi skiftede status fra flirt til officielle kærester :)

Og tænk, det er nu ni år siden!! Ni år, det er bare længe, og nu står vi her overfor den næste store beslutning - vi forgælder os op over begge ører (ikke helt, for der skal jo også være plads til sjau og sager) så mangler vi egenlig kun volvo og vovsen - så er hr. og fru hakkebøf billedet komplet :) men jeg kan her afsløre - volvo får vi ikke bilen er ikke stor nok til vores tre skønne børn, og vovsen vil manden gerne ha' (og jeg egentlig også) men vi kan ikke helt blive enige om hvilken slags det skal være... Så jeg gætter på at indlæget om et år: Guuuud det er jo ti år siden - bliver skrevet fra byen på landet, uden vovlo i indkørslen og uden vovse, men med villa...

God mandag derude

6 kommentarer:

 1. Tillykke med de 9 år - kender godt den der "viiiiildt" følelse fra mig selv :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) ni år er også lang tid, men hvem tæller når det er gode år :)

   Slet
 2. Kæmpe stort tillykke med dagen til jer begge :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Frederikke :)

   Slet
 3. Stort tillykke - tiden flyver bare afsted! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Anja - ja tiden flyver især når man har travlt med masser af børn ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...