søndag den 28. oktober 2018

Lidt om en langsommelig weekend...

Så er weekenden omme - og det er jeg sådan set rimelig træt af. Jeg kunne godt ha brugt en enkelt eller to fridage mere (ok hånden på hjertet... måske en hel uge. Eller to mår vi er i gang...?) men det er som bekendt ikke ferietid men arbejdstid indtil juleferien!!

Så weekenden gik med at være langsom. Lørdag var vi ude at købe vinterstøvler til alle tre poder. Kæft en udskrivning. 800 kr x 3. Er den nette sum af 2400 bobs. Godt der lige havnede børnepenge på kontoen. Og vi havde købt alt  det øvrige vintertøj på udsalg sidste vinter. Hold nu magle det er dyrt med det vintertøj!! 

Så mens resten af familien sundede sig og fik frokost trak jeg i løbetøjet og sundede mig på min måde. Det var virkelig koldt. Men også virkelig tiltrængt at få luft til hovedet - det blev til 18 lange og pænt kølige km. Men næste uge løber jeg sæsonens sidste 1/2 m så jeg ville gerne lige prøve kræfter med en lang tur. Og denne gang (altså sammenlignet med Cph half i september) føler jeg mig mindst lige så klar. Jeg har en del km i benene og glæder mig til 21 km i skoven her på næste søndag. 

I dag startede tidlig - selvom poderne jo sover til kl næsten 7 i weekenden betyder skiftet fra sommertid til vintertid at klokken var næsten 6 da de kom trissende ind til os. Så klokken lidt over syv sad vi og spiste blødkogte søndagsæg og boller med kaf’ - man får meget ud af sin søndag mår man starter den kl 7 ;) eller der er i hvertfald meget tid til netop den langsomme søndag - for det blev til en del strik. En del kaffe. En del te og endnu mere strik i dag. For uden rengøringen og kørsel m Storemusen til og fra Svømmeren. 





Så ja. En langsom weekend lakker mod enden. Og hvor kunne jeg godt bruge flere af de her langsomme dage. Og in først om fem hverdage men om allerede i morgen ;) 




2 kommentarer:

  1. Det lyder hyggeligt - blødkogte æg og kaffe går aldrig af mode.

    - A

    SvarSlet
    Svar
    1. Blødkogte æg er total top god mad. Jeg elsker blødkogte æg. Og kaffe. Gerne med en god hjemme bagt bolle on the side! Kh S.

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...