fredag den 12. januar 2018

Lidt om Videncenter for kager og romkugler...

Ja så er den anden uge af januar omme. Den har budt på lidt af hvert - arbejdsmæssigt og på hjemmefronten. 

På arbejdet sluttede vi ugen med Fredagsøl. En ret hyggelig tradition for det er gode mennesker der arbejder i videncenter for kager og romkugler. Det er det kælenavn vores videncenter har for der er altid kage til møderne og ofte også kage bare fordi. I forbindelse med mit pædagogikum der starter med to dages internat i næste uge skulle vi skrive hvad vi særligt godt kunne lide ved vores arbejde. Kollegaerne og arbejdsmiljøet måtte på listen. De to dele skaber den helt grundlæggende gode melodi i bores videncenter. Resten af det jeg elsker er de alsidige arbejdsopgaver og undervisningen. Så ja jeg har forberedt  mig til pædagogikum de sidste dage og krydset ting af på min to so list på arbejde som skulle have været krydset af for længst. Herligt. Sådan blir resten af mit forår. Kryds af og kom videre. 

I løbet af ugen har vi igen startet fritids aktiviteter for ungerne op. Onsdag sad jeg derfor og varmede mig ved bassinkanten i svømmehallen (naturligvis med strikketøj på skødet) og tirsdag fok Storemusen endelig fingrene i sit sidste musikkarrusel instrument - en blokfløjte. Hun blev glad og vi blir nok en anelse trætte i ørerne de næste tre måneder...

Og nu. Nu sidder jeg med benene oppe og lige  om lidt strikker jeg første ærme færdig på min egostrik trøje. Og så. Skal jeg stort set ik mere i aften. Det var da lige at krybe til køjs om en lille times tid. For manner jeg trænger! 

Ha lige en skøn weekend derude, ik!?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...